Haberler

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, bir ikamette uyuşturucu madde ve suç geliri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kars'ta 1 kişinin ikametgahında uyuşturucu ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce kent merkezinde "Sokak Satıcıları Torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik çalışma yapıldı.

Narkotik ekiplerince 1 ikamete yapılan aramada, 2 fişek halinde toplam 1,86 gram metamfetamin, 2 bin lira suçtan elde edilen gelir ve 1 rulo halinde uyuşturucu madde paketlemede kullanılan alüminyum folyo ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan E.K. (21) çıkarıldığı mahkemece, "TCK-188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Narkotik 3-sayfa Güncel kars Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title