Haberler

Ön camdan giren bariyer arka camdan çıktı! Feci kazada burnu bile kanamadı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da D-100 Karayolu'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir taksi, bariyere saplandı. Kazada taksinin ön camından girip arka camdan çıkan bariyer, olayın şiddetini gözler önüne sermeye yetti. Feci kazada sürücü ise sadece kaşından yaralandı.

İstanbul Kartal'da şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği taksi, bariyere ok gibi saplandı. Taksi şoförü kazayı kaşındaki sıyrıkla atlattı.

TAKSİ BARİYERE SAPLANDI

Kaza, saat 05.30 sıralarında Kartal D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. Taksi, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere ok gibi saplandı. Kazada aracın ön camından içeri giren bariyer arka camdan dışarı çıktı.

Ön camdan giren bariyer arka camdan çıktı! Feci kazada burnu bile kanamadı

TAKSİ ŞOFÖRÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Taksi şoförü şans eseri kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ön camdan giren bariyer arka camdan çıktı! Feci kazada burnu bile kanamadı

"BOMBA GİBİ BİR SES GELDİ"

Kazaya tanık olan Ayten Aydın, "Ben durakta otobüs bekliyordum. Bomba gibi bir ses geldi. Bomba koydular herhalde bomba patladı sandım. Bir baktım taksi. Allah'a şükürler olsun adam sapasağlam çıktı. Sadece kaşında sıyrık vardı. Bariyere çarpmış. Bariyer arabanın içinden girmiş öbür taraftan çıkmış. Kurban olduğum Allah'ım korudu. Tek başınaydı, kimse yoktu yanında. Şoföre hiçbir şey olmamış. Ambulans geldi götürdüler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları D-100 Karayolu İstanbul İstanbul 3-sayfa Kartal Yaşam Polis Kaza 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

sirius-A null:

BARIYER ARACA SAPLANIYORSA BUNUN TEK SORUMSLUSU KARA YOLLARI!

Yanıtla1420
Hikmet Demirci:

Bariyer niçin vardır? Araç çarptığında aracı durdurmak için mi? Araca saplansın diye mi? karayollarının bu konuda çalışma yapması ve bu tarz kazalarda araçların en az hasara uğraması ve ölüm-yaralanmaların azaltılması için en uygun bariyerlerin sisteme dahil edilmesi gerekir.

Yanıtla230
Hamdi Baba :

Demek ki vadesi gelmemiş. Yoksa böyle bi kazada ölmemek. Denk gelse anası bile tanıyamaz adamı

Yanıtla117
isa yatar:

Aynen Hamdi baba yoksa dediğin gibi araba darmadağın.Allah kimi isterse o ölüyor.

00
Sıradan Biri:

Sanırım hız limitine uygun olarak girseydi sonuç bu kadar vahim olmazdı. Kuralları çiğneyen birine acıma beklenmemeli. Oyna devam

Yanıtla18
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title