Haberler

Kaybolan ineğini, kalçasına balta saplanmış olarak bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, kaybolan inek, sahibi tarafından kalçasına balta saplanmış olarak bulundu.

Beldede oturan Burhan Kara (43), Holstein cinsi ineğinin ahırda olmadığını fark etti. Kara, kaybolduğunu sandığı ineğini oğlu Muhammet Kara'nın (17) aramasını istedi.

DURUMU EKİPLERE BİLDİRDİ

Muhammet Kara, ineği Tahir D.'ye (65) ait arazide sol kalça kalçasına balta saplı şekilde buldu. Burhan Kara, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerince ifadesi alınan Tahir D., baltanın kendisine ait olmadığını söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İneğin sol kalça kısmındaki balta, veteriner hekimlerce çıkartılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Burhan Kara Gülüç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (58)

vatandaş:

insanoğlu çok zalimleşti, depremler çoğaldı, felaketler arttı, bir salgın çıkmamıştı o da çıktı. tek tek her şey oluyor. rabbim zalim insanları ıslah etsin. sonumuz hiç hayır değil.

Yanıtla11123
yavhehe:

bu dediklerinin hepsi tarihte de çokça olan şeyler. Zalimlikle alakası yok.

63
selo:

Dostum ne zaman iyi olduk ki. bak dünya tarihine hep savaş hep gözyaşı hep zulüm maalesef. İnsan denen varlığın içinde aşk; merhamet olmadımı canavarlaşıyor maalesef.

13
marak etme sen marak etme sen:

Geçmiştede mi yaşadın gördün be adam nerden biliyorsun geçmişte nelere neler yaşandı? mesela geçmişte fırınlarda cesetlerin yakıldığını da gördünmü? kaç yaşıdasın sen?insanlar geçmişte zalimdi merak etme

10
hüso:

yazıklar olsun insanlık nereye gidiyor ?

Yanıtla6126
Hacı:

Tuuu suratına . . . aşşağılık yaratık !

Yanıtla7111
zalimler:

seytan ve onun askerleri her zaman oldu ama bu cagda düz duvara tirmanmaya basladilar

Yanıtla747
Haydar:

Bunu yapan insan olamaz bu nasıl bir yaratık dili söylemiyen bir hayvana bunu nasıl yapıyorsun Allah belanı versin senin Bu nasıl bir kin bu nasıl bir nefret.

Yanıtla742
insan değil yaratık:

çok çok haklısın Haydar her kimse o 2 ayaklı beyin özürlü Allah belasını versin kafasına aynı şekilde birilerinden balta yesin inşallah o adi yaratık

317
KEMAL:

BUNU YAPANDA AYNI ACIYI YAŞASIN.

Yanıtla247
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title