Haberler

Bir aileyi parçalayan kaza! Anne ve baba can verdi, 3 çocuk yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri-Ankara yolunda meydana gelen trafik kazası bir aileyi birbirinden kopardı. İki otomobilin çarpıştığı kazada anne ve baba hayatını kaybederken, 3 çocuk da yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kayseri- Ankara yolunda meydana gelen trafik kazası faciayla bitti. 5 kişilik aileden anne ve baba can verirken 3 çocuk ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Kayseri-Ankara yolu Kalkancık mevkiinde Samet Dağcıoğlu idaresindeki otomobil ile F.B. idaresindeki otomobil çarpıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bir aileyi parçalayan kaza! Anne ve baba can verdi, 3 çocuk yaralandı

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde araçta bulunan 35 yaşındaki Samet Dağcıoğlu ve 32 yaşındaki eşi Leman Dağcıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlenirken, otomobilde bulunan çocukları H.C.D. (14), H.D. (5) ağır olmak üzere D.D. (12) ve F.B. ile birlikte 4 kişi de yaralandı.

Bir aileyi parçalayan kaza! Anne ve baba can verdi, 3 çocuk yaralandı

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, anne ve babanın cenazesi de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir aileyi parçalayan kaza! Anne ve baba can verdi, 3 çocuk yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları Acil Durum Otomobil Hastane İtfaiye 3-sayfa Kayseri Ankara Güncel trafik Çocuk Baba Kaza İtfaiye Acil Durum Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Lütfen Bırakın Konuşayım:

Araçlar yasaklanmalı.

Yanıtla4314
Ali Ekber Sokarski:

araçların suçu ne?l ,düzgün ve ahlaklı saygılı sürüş can kurtarır

458
Güven önemlş:

Ali ekber senin soyadın gibi düzgün ve ahlaklı

312
Veli Yalçın:

Yasaklayamazsın ama hız sınırı 100 dersin radar cezalarını artırsın ölümlü trafik kaza oranı düşer

28
şahabettin Ayyıldız:

Millet a.ile mi seyahat edecek

08
şahabettin Ayyıldız:

Allah aşkına sen yorum yapma

03
Kemal Akman:

Büyük felaket. Allah çocukların yardımcısı olsun

Yanıtla152
Mhmt xxx:

Bu ne kadar sürat çift yolda nasıl kafa kafaya girdiler

Yanıtla016
Ibrahim Yaz:

Emniyet kemere dikkat edelim. Arabanın arkasında oturan yolcular içinde. Çocuklar bilmez takmayı, büyükler uyarmali öğretmeli. Bu kaza geri çevrilmez ama başkaları için bir uyarı olsun. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla011
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Araçları ERKEK ler yapmış ve bayanların iyi sürücü olmadığını söylüyorlar. Halbuki asıl problem.. ERKEK ler araçları yaparken BAYAN sürücüler NASIL kullanacak.. onu düşünmemişler.. onu hesaplamamışlar. Bayanların kasları erkeklerin kasları gibi kuvvetli değil ve buna DOĞA diyoruz. Arabalar YENİDEN İCAAT edilmeli ve bu sefer BAYAN larda ERKEKLER ile beraber icaat etmeli ARABA veya ARAÇ denen şeyi.

Yanıtla22
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title