Haberler

Kayseri'de kan donduran cinayet! Önce ateş açtı sonra arabayla üzerinden geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişi tartıştığı eniştesini silahla vurdu. Hızını alamayan şahıs ağır yaraladığı eniştesinin üzerinden arabayla geçerek ezdi. Dehşet anları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kişinin eniştesini silahla vurduktan sonra üzerinden araçla geçerek öldürdüğü olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüler de katil zanlısının önce eniştesinden dayak yediği, ardından da belindeki silahla ateş açtığı görüldü. İlçeye bağlı Mimarsinan Şirintepe Mahallesi Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde geçtiğimiz 3 Mart'ta meydana gelen olayda, aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen Yener K. ile eniştesi Serkan Temel arasında tartışma çıktı.

Kayseri'de kan donduran cinayet! Önce ateş açtı sonra arabayla üzerinden geçti

ÖNCE ATEŞ AÇTI SONRA ARABAYLA ÜZERİNDEN GEÇTİ

Görüntülerde, Serkan Temel'in marketten çıkan kayınbiraderi Yener K.'nın önünü kestiği ve darp etmeye başladığı görüldü. Yener K.'nın ardından belindeki silahı çıkararak eniştesine ateş ettiği, mermisi bittikten sonra şarjörü değiştirerek ateş etmeye devam ettiği anlarda güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin bindiği araç ile Serkan Temel'in üzerinden geçtikten sonra kaçtığı anlarda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayseri'de kan donduran cinayet! Önce ateş açtı sonra arabayla üzerinden geçti

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Temel'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından kaçan Yener K., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, talihsiz adamın cenazesi incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Melikgazi Güvenlik Cinayet Kayseri 3-sayfa Güncel Güvenlik Güvenlik Kamerası Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (62)

SERVET BİLGİN:

HAKETMİŞ

Yanıtla73273
10 Kaplan:

Talihsiz adam varsa. Oda çevredeki masum insanlar. Silahla gezen biri. Hayvan gibi döven başka biri tiplere bak. Kim talihsiz. Talihini aramışlar.

03
o. kara:

"...aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen..." BİR ANLIK ÖFKE NELERE MAL OLUYOR ÖZETİDİR ASLINDA. TARTIŞMA KONUŞMA HUSUMET VARSA GEÇ GİT SELAM BİLE VERMEMEK DAHA HAYIRLIDIR BU DURUMLARDA...

Yanıtla9314
Güven önemlş:

sokağaçıkmayın herkeste silah var

242
ismail bey :

Olay yeri kayseri ise yüzde 99 para, arsa veya ev meselesidir...

Yanıtla33223
mehmet kara:

Kayserililer milliyetçi olur TV de hayır bağışında en fazla bağışı yapan Kayserililer çıktı aç kalsan doyururlar bir kez adları çıkmış paracı diye muhafazakar ve dürüstlerdir aslında.

3811
Güven önemlş:

öbür tarafa götürecekler ya

021
Ayşe Kahraman:

Haketmiş..

Yanıtla42187
sinan çayırcı:

Arabayla geçmeyeydi çok iyi olacaktı .

018
Güven önemlş:

enişte çok kötü darp etti lakin silah varmış adam da

Yanıtla2218
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title