Haberler

Fotoğraf çekmek isterken kırbaçlı haramilerin saldırısına uğradılar

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de bir grup, yılkı atlarıyla fotoğraf çekmek isteyen vatandaşlardan ücret talep etmeye çalıştı. Bu kişilere tepki gösteren bir aile, atlı grubun kırbaçlı, sopalı saldırısına uğradı. Kendilerine ait olduğunu iddia ettikleri atları izlemek için ücret talep eden şahıslar, izlemek isteyen aileye küfürler edip, at üstünde kırbaç savurdular hatta sopayla arabaya saldırdılar. Olayı videoya alıp kaydeden aile bireyleri, çareyi polisi aramakta buldu.

Kayseri'de yılkı atların kendisine ait olduğunu iddia eden şahıslar bölgeye gelen vatandaşlardan fotoğraf çekimi için ücret talep etti. Ücretli olduğu için atları izlemek isteyen bir aileye sinirlenen şahıslar küfür ederek bir genci kırbaçladı. Olayı videoya çektiğini gören kişiler arabaya sığınan ailenin video kaydını silinmesi için saldırıda bulundu.

Fotoğraf çekmek isterken haramilerin saldırısına uğradılar

Yılkı atlarının fotoğrafını çekmek isteyenlerden ücret talep eden bir grup harami, kendilerine tepki gösteren aileye saldırdı. Küfürler edip kırbaç savuran atlı adamlar, aileye korku dolu anlar yaşattı. Önce "Ablama küfür mü ettin" diyen gence küfür edip atla kovaladılar ardından arabanın etrafını sarıp arabaya vurmaya başladılar. Ellerinde sopa arabaya vurmaya çalışan adamlar, araç kapılarını zorlayarak açmaya çalıştılar. Polisi arayarak yardım isteyen aile bireyleri, atlıların etrafını sarmasıyla dehşet dolu anlar yaşadı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Güvenlik Kayseri 3-sayfa Hukuk Yaşam Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Ahmet Çakır:

o..ççççççç

Yanıtla163
Hasan yilmaz:

Bunların hayvan ne farkı var. Allah ıslah etsin .

Yanıtla154
Ahmet Uzturk:

yeri söyleseydi çok iyiydi bunlara hayrına dövecek hayır severler bulunurdu

Yanıtla248
Denizci:

Eşkiyalıkmı yapılıyor kayseri'de

Yanıtla140
E C:

Oraya gidecem

Yanıtla233
Mesut Tepesu:

yabani o çocukları.

Yanıtla133
Bozkurtlar Diriliyor:

bunlara ibretlik öyle bir ceza verilmeli ki kimse birdaha eşkiyalığa özenmesin... hem yeni gelismekte olan bölgenin turizm degerine zarar verdiler hemde Kayseri'yi lekelediler...

Yanıtla132
Ediz HAN:

uyanık Kayseri insanı işte doğadaki atı bile sahiplenmis

Yanıtla425
Faruk Kilic:

Yamyamlar gibiler it herifler

Yanıtla127
Metin Dalhançer:

Polis nerde

Yanıtla313
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title