Haberler

Kaza yapıp kaçtı, önce çevreye sonra kalbine ateş etti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da karıştığı trafik kazası sonrası polis tarafından durdurulan ve psikolojik sorunları olan sürücü, pompalı tüfekle çevreye ateş açtıktan sonra kendini göğsünden vurdu. Şahıs, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan şahsın, geçen yıl oğlunun trafik kazası geçirip yatağa bağımlı olduğu öğrenildi. Şahsın, bu sebepten ötürü bunalıma girdiği ortaya çıktı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde karıştığı kaza sebebiyle polis tarafından durdurulan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen sürücü araçtan inmeyip pompalı tüfekle rastgele havaya ateş etmeye başladı. Çevre güvenliği alan polisin ikna çabaları yetersiz kalınca tüfekteki son fişeğini kalbine sıkan adam ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün akşam 19.00 sıralarında Antalya'nın Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi 3093. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen 51 yaşındaki Halil İbrahim A., kamyoneti ile seyir halinde ilerlerken başka bir araca çarpıp kaçmaya başladı. Bir süre sonra aracını park edip içinde bekleyen Halil İbrahim A., yanında bulundurduğu pompalı tüfeği ile etrafa ateş açmaya başladı.

Kaza yapıp kaçtı, önce çevreye sonra kendi kalbine ateş etti

SON FİŞEĞİ GÖĞSÜNE SIKTI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri önce çevre güvenliğini sağlayarak Halil İbrahim A.'yı ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları devam ederken kamyonet içindeki sürücü Halil İbrahim A. pompalı tüfek ile göğsüne ateş ederek ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Halil İbrahim A. hastaneye kaldırıldı. Halil İbrahim A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza yapıp kaçtı, önce çevreye sonra kendi kalbine ateş etti

OĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRİP YATAĞA BAĞIMLI OLUNCA BUNALIMA GİRMİŞ

Vatandaşlar ise evlerinin balkonundan trajik olayı izleyerek cep telefonlarıyla kayda aldı. Öte yandan Halil İbrahim A.'nın geçen yıl oğlunun trafik kazası geçirip yatağa bağımlı olduğu ve Halil İbrahim A.'nın da bu sebepten ötürü bunalıma girdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları 3-sayfa Antalya Olaylar Güncel trafik Polis Kepez Kaza Olaylar Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

SAMET TEMAS:

antalya'da normal böyle şeyler.

Yanıtla526
Zübükzade:

Konya da olmuyor mu böyle şeyler

621
Hep Hiçlik miş:

Acaba.. silah ile etrafa ateş eden birisinin üzerine bir sürü renkli ve neşeli ŞEKER ve ÇİKOLATA lar atılır ise yani serpilir ise.. o kişi.. silahı bırakıp.. NEŞELİ bir düşünceye kapılabilirmi ?

Yanıtla185
Kadir Tokay:

İyi kendi kendini imha etmiş. Sevindim valla. Birine birşey olmamış.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title