Haberler

Kendini boşluğa bırakacaktı, duyduğu ses üzerine intihardan vazgeçti

Güncelleme:
Abone Ol

Düzce'de 33 yaşındaki bir kadın, binanın çatısına çıkarak canına kıymak istedi. Genç kadın, kendini boşluğa bırakacakken arkadaşı olduğu tahmin edilen başka bir kadın, "Duygu lütfen yapma" diyerek yalvardı. Bunun üzerine genç kadın, intihar etmekten vazgeçti

Düzce'de 33 yaşında olduğu öğrenilen genç bir kadın, oturduğu binanın çatısına çıkarak aşağı atlamak istedi. Çevredekilerin büyük korku yaşadığı o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

ARKADAŞININ SESİNİ DUYUNCA VAZGEÇTİ

Çevredekilerin ikna çabalarını duymazdan gelen genç kadın, tam atlayacağı esnada arkadaşının "Duygu lütfen yapma" demesi üzerine atlamaktan vazgeçti. İntihardan vazgeçen kadın, ardından hüngür hüngür ağladı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Psikoloji 3-sayfa Güncel Toplum Yaşam Düzce Psikoloji 3.Sayfa Toplum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

Ebu Huzeyfe:

Rabbim ne sıkıntısı varsa gidersin gönlüne genişlik ferahlık versin bu duruma gelmesi genç bir insanın çok çok kötü ! Kimse kendisini öldürecek duruma getirilmemeli

Yanıtla10761
D:

İntihar büyük bir günahtır. İnsan gücü nisbetinde sıkıntılarla mücadele etmek durumundadır.

Yanıtla63420
Cevap :

Yav he he ondan gidin bu arap masallarını başkalarına anlatın. Keyiften intihar ediyor sanki.

584114
Yasef Behar:

Gencecik kız iyiki atmamış kendini bu ülke gençlere sahip çıkmalı.

Yanıtla19344
Mert SAL:

İntihar, İslâm'ın haram kıldığı büyük günahlardan birisidir. Bir Müslümanın kendi kendisini öldürmesi, başka birisini öldürmesinden daha büyük bir cinayet ve günahtır. Bu sebeble âlimler, "intihar edenin cenaze namazını kılınır mı, kılınmaz mı" şeklinde ihtilâfa bile düşmüşlerdir. Bu ihtilâf, başkasını öldüren katil hakkında yoktur. Katilin cenaze namazı kılınır. Kalbinde îmanın zerresi olan bir kimse, böyle büyük bir günaha ve kötü âkıbete razı olmaz, kendini öldürmeye teşebbüs etmez.

Yanıtla72217
Cevap :

Arap masallarına karnımız tok. Başka kapıya.

52589
D:

Cevap, Mümin insan için hayat ve insan değerlidir. Senin gelip burda saygısızlık yapman doğru değil. Gel iman et ve müminlere kardeş ol bu senin için daha hayırlıdır.

37222
Yasef Behar:

Öldükten sonra günah da olsa ne yazar sevap da olsa ne yazar

14927
Yunus Deliorman :

akli melekeleri yerinde olan hiç kimse intihar etmez

20107
Canım Türkiyem:

Cevap herşeye atlama. Görürsün öteki tarafta masal mı gerçek mi. Yasef, kaç yazar öteki tarafta görürsün.

1991
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title