Haberler

Melek İpek'le ilgili kahreden detay! Tıp yerine evliliği seçip koca katili oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Kendisine işkence eden kocasını öldüren Melek İpek'in 2008 yılındaki üniversite sınavında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girebilecek puanı aldığı ortaya çıktı. Tıp okumak yerine evliliği seçen genç kadın sonrasında koca katili oldu ve cezaevine girdi.

Antalya'da, çıplak halde ellerini bağlayan ve işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren Melek İpek'in (31) tutuklanmasının ardından kızları C.D.İ. (9) ve İ.N.İ. (7) savcılık kararıyla Melek İpek'in anne ve babasına verildi.

HER TÜRLÜ İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürü Abdullah Çalışkan, iki kardeşin çok ağır travma geçirdiğini söyleyerek, "Devlet olarak sağlık ve danışmanlık hizmetleri kapsamında iki evladımıza psikolojik destek vereceğiz. Her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız." dedi.

"DEVLET İLK GÜNDEN KAPIMIZI ÇALDI"

Melek İpek'in babası Menderes ve annesi Hatice Çelik de, "Devlet daha ilk günden kapımızı çaldı. Her türlü desteği vermeye başladı" dedi.

"KIZIM TIP FAKÜLTESİNE GİRMEK YERİNE SERVİSÇİLİK YAPMAYA BAŞLADI"

"Çocuklarımın kokusu olmadan uyuyamam" diyerek, kızlarının kıyafetleriyle birlikte cezaevine giren ve Türkiye'yi ağlatan Melek İpek'in, evlenmeden önce girdiği üniversite sınavında tıp fakültesine girebilecek puan aldığı ancak kayıt yaptırmadığı ortaya çıktı. Annesi Hatice Çelik, "Kızım tıp fakültesine gitmek yerine E sınıfı ehliyet alıp servisçilik yapmaya başladı. Oysa sayısal zekâsı çok iyiydi. İki torunum da sayısala inanılmaz yetenekli. Bari torunlarımızın hayatı kararmasın" dedi.

"ÇOK İSTEMEMİZE RAĞMEN KAYIT YAPTIRMADI"

Kardeşi Nimet Çelik, "Ablam 2008'de girdiği sınavda yüksek puan aldı. Bu puanla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne bile girebilirdi. Çok istememize rağmen, hiçbir yere kayıt yaptırmadı. Daha sonra Ramazan İpek'le evlenip servisçilik yapmaya devam etti. 2009'da tekrar sınava girip dışarıdan okunabilen bir bölüme kayıt yaptırdı. Ama bir yıl sonra bıraktı. Servisçiliğe devam etti" dedi.

"EVLENDİKTEN SONRA SÜREKLİ ŞİDDET GÖRDÜ"

Baba Menderes Çelik ise "Kredi çekip aldığı servis aracı ile Antalya'ya 60 kilometre uzaklıktaki Ilıca Mahallesi'ndeki yem fabrikalarının işçilerini taşımaya başladı. Evlendikten sonra ise sürekli şiddet gördü ama öldürülme korkusuyla yıllardır yediği dayağa, gördüğü işkenceye katlandı" dedi.

"İTİRAZ EDECEĞİZ"

Melek İpek'in tutuklanmasının ardından Avukat Hüseyin İlerioğlu, tutuklanma kararına itiraz edeceklerini söyledi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle yaşanan bir olayda kadının tutuklanmayacağını anlatan İlerioğlu, "Hukuki mücadelemiz müvekkilimiz Melek İpek beraat edinceye kadar sürecek" dedi.

"ARTIK DAYAK YEMEYECEĞİZ"

Melek İpek'in diğer avukatı Ahmet Onaran da İpek'in çocukları ile pedagog eşliğinde görüştüğünü belirterek "Çocuklar 'Babamın eli ağırdı. Bizi de çok döverdi. Geçen hafta da annemin kafasında ütü kırdı' dediler" diye konuştu. Küçük kızın babasının gelmeyeceğine sevindiğini de belirten Onaran "'Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?' diye söyledi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Melek İpek Türkiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (95)

Vatandas:

Anlatilmayanlar, bir de kocayi dinlemek istememek, gelismeleri pass gecip, israrla sonuclari haykirmak, acikca kadinlara cesaret verip provake ederek kocanin uzerine salmak..Kocalari tahrik ederek, pasivize ederek zivanadan cikartarak potansiyel suclu haline getirmek..Sonrasi aliskanlik haline geliyor kendiliginden zaten..Biri dovmeyi, oburu dayak yemeyi aliskanlik haline getiriyorlar..Eskiden aile buyukleri kadinlara akil fikir verirlerdi, kocalara karsi provake etmezlerdi...Allah Rahmet Eylesin..Kadinin saz arkadaslari simdi de yanlarinda dursun bakalim..Yarin obursu gun cikinca da o nun bunun metresi olacak..Yalniz yasayan kadinlar, ozgurluk timsalidir...Di mi ? Kendi akillari da var, sonucda 18 yasini gecmis koskoca kadin..Di mi ? Kendi ayaklari uzerimde durabilme, kocaya posta koyup, cocuklara karsi da pasivize etmek de gurur kaynaklari ..Di mi ? Boyle feminist kadinlar, Bari evlenip de erkeklerin baslarini yakmasin..Tek yasayip istedikleri ile beraber olsunlar ,ozgurce..

Yanıtla5822
bir feministten cevap:

beyinlerimizle savaşmak isterdim ama gördüm ki sen silahsızsın

313
zzz:

yav sen ne diyosun o sapıtanların biride sensin bu kesin. bak kardeşim evlilik imtihandır bazen koca arsız olur bazen kadın. idare etmeye çalışırsın olmadı yolları ayırırsın. bu demek değil delir çıldır işkence yap . o ölen adamında allah cehennemın dibine atsın tmmı. öyle bir cniliği onaylıyosan sendede bir şeyler var senide allah ıslah etsin okey

28
sanane:

kadına siddet acizliktir. . . . dövmesydi

45
Hadi yaaa:

Sus be hasta ruhlular sizi iyi yazmissin

13
yaktın kendini:

her gün dayak yediğini söylemiş , bu katil olması için bir gerekçe değil , cezaevinde diyeceği tek söz şu olacak keşke hergün dayak yeseydimde katil olmasaydım . .

Yanıtla5315
Vatandas:

Haklisin..Mahkeme baskani da sunu sormaliydi.." Hergun ne yapiyordun da, Dayak Yiyordun ? "

103
VATAN:

EĞER BU ANLATILANLAR DOĞRUYSA BU KADIN, TOPLUMDAN BİR PİSLİĞİ TEMİZLEDİĞİ İÇİN BIRAKIN TUTUKLANMAYI DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI ALMAYI HAK EDİYOR.

Yanıtla952
Aa:

Bir insani öldürmek öyle duygusal davranmak yanniş sonuçta katil erkek veya kadin fark etmez kim olursa olsun en ağir şekilde cezalandırılması en iyisi ozaman kadinlar erkek leri öldürsün yok bize şiddet vardi ondan öldürdük bu kadinda ibret için en ağir cezaverilsin inşallah bu dunya da olmasa ahirete olsun inşallah

Yanıtla378
sakaryalı:

sen ne anlatıyorsun lan yaratık duygularını kaybetmiş insanlığı ölmüş mahlugat kadının yüzünden bile anlayamıyorsun bazı şeyleri defol kişiliksiz karaktersiz

615
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title