Haberler

Kentucky'de polis amiri, yakın arkadaşı olan hakimi makam odasında öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Kentucky'de eski polis amiri 'Mickey' Stines, arkadaşı olan Bölge Hâkimi Kevin Mullins'i makamında öldürmekle suçlanıyor. Olayın gözetim kamerası görüntülerinde, Stines'ın hâkime sekiz el ateş ettiği görülüyor. Stines, cinayet sonrası teslim oldu ve tutuklandı. Olay, Kentucky toplumunu derinden etkiledi ve yerel yönetimde güven sorunlarına yol açtı.

Kentucky'de geçtiğimiz ay yaşanan trajik bir olay, yerel toplumu derinden sarstı. Eski Letcher County Şerifi Shawn "Mickey" Stines, uzun süredir arkadaşı olan Bölge Hâkimi Kevin Mullins'i kendi makamında öldürmekle suçlanıyor.

19 Eylül'de meydana gelen olayda, 43 yaşındaki Stines'ın, 54 yaşındaki Hâkim Mullins'e sekiz el ateş ettiği iddia ediliyor. Güvenlik kamerası görüntüleri, hâkimin masasının arkasına saklanmaya çalıştığını, ancak Stines'ın onu takip ederek ateş etmeye devam ettiğini gösteriyor.

Olaydan önce iki adam ve diğer meslektaşları birlikte öğle yemeği yemişti. Yemekten sonra Mullins'in makamında özel bir görüşme yaptıkları biliniyor. Görüntülerde Stines'ın birkaç telefon görüşmesi yaptığı, ardından olayın gerçekleştiği görülüyor.

Cinayet sonrası Stines teslim oldu. Tutuklanırken "Bana adil davranın" ve "Karımı ve çocuğumu kaçırmaya çalışıyorlar" gibi tuhaf ifadeler kullandığı bildiriliyor.

Olaydan üç gün önce, Stines'ın adı bir federal davadan çıkarılmıştı. Bu davada, bir yardımcı şerifin bir kadını Mullins'in makamında cinsel ilişkiye zorladığı iddia ediliyordu. Ancak bu davanın cinayetle ilgisi olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Stines, geçmişte Mullins'in mahkemesinde mübaşir olarak çalışmış, 2018'de ise şerif seçilmişti. İkili uzun yıllardır arkadaştı.

Şu anda tutuklu bulunan Stines, cinayeti işlemediğini iddia ediyor. Eğer suçlu bulunursa, bir kamu görevlisini öldürmekten dolayı idam cezasına çarptırılabilir.

Bu şok edici olay, küçük Kentucky toplumunu derinden etkiledi ve yerel yönetimde güven sorunlarına yol açtı.

Kentucky'de polis amiri, yakın arkadaşı olan hakimi makam odasında öldürdü

Kentucky'de polis amiri, yakın arkadaşı olan hakimi makam odasında öldürdü

Kentucky'de polis amiri, yakın arkadaşı olan hakimi makam odasında öldürdü

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Kentucky 3-sayfa Cinayet Hukuk Dünya Hakim Polis Suç Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

3.DünyaSavaşı:

son 20 yılda ülke teksaasa döndü !:..?!?!?

Yanıtla3811
MANAM 61:

salak herif oku oku oku

06
ibrahim kırtay:

olayın nerde olduğu hakkında bilgin var mı :)

03
taner ipek:

Yok be ne alakası var ehuehue

11
A. Erol:

hakimin tipi olayı anlatıyor

Yanıtla611
Berkay Gündoğan:

Ben tutuyorum sen salıyorsun demiştir :)))

Yanıtla29
Mehmet Kupadin:

Bizde gunluk yasanan olaylardan biri kimse sasirmaz guvende sarsilmaz

Yanıtla011
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title