Haberler

Gaziantep'te firari uyuşturucu ticareti zanlısı yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan hakkında 14 yıl 4 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari zanlı O.K., Şehitkamil ilçesinde saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan hakkında 14 yıl 4 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari zanlı yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan hakkında 14 yıl 4 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalamak için çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde firari O.K. isimli şahıs, Şehitkamil ilçesinde saklandığı adrese yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Uyuşturucu Ticareti Şehitkamil gaziantep Güvenlik 3-sayfa Hukuk Suç Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title