Haberler

Kırklarelili Bakkal, Eski Eşini Öldürüp İntihar Etti

Güncelleme:
Abone Ol

28 yaşındaki Samet Arı, 1 yıl önce kendisinden boşanan eşi Gizem Şen'i iş yerinde tabancayla başından vurdu. Genç kadın hayatını kaybetti, Arı'nın beyin ölümü gerçekleşti.

Kırklareli'nde bakkal dükkanı işleten 28 yaşındaki Samet Arı, 1 yıl önce kendisinden boşanan eşi 24 yaşındaki Gizem Şen'i çalıştığı işyerinde tabancayla başından vurarak öldürdü. Ardından aynı tabancayla başına ateş eden Samet Arı'nın, kaldırıldığı devlet hastanesinde beyin ölümü gerçekleşti.

ÖNCE ESKİ EŞİNİ VURDU, SONRA KENDİ BAŞINA SIKTI

Yayla Mahallesi'nde diş hekiminin yanında çalışan Gizem Şen, sabah 08.30 sıralarında işyerinde olduğu sırada eski eşi Samet Arı geldi. Arı, iddiaya göre yanında getirdiği tabancayla Gizem Şen'i başından vurdu. Ardından da aynı tabancayla kendi başına ateş etti. Silah seslerini duyanların ihbarıyla gelen 112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Gizem Şen ve Samet Arı, ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gizem Şen, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Samet Arı'nın ise beyin ölümü gerçekleşti.

ACI HABERİ ÇALIŞTIĞI HASTANEDE ÖĞRENDİ

Kırklareli Devlet Hastanesi'nin çamaşırhanesinde terzi olarak çalışan Elif Şen, gelen ambulanslardan birinde kızının olduğunu ve hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi. Olayı duyup gelen Gizem Şen'in kızkardeşi Sinem Şen de acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Hastanenin acil servisine götürülen anne Elif ve kızı Sinem tedavi altına alındı.

SEVENLERİ HASTANEYE KOŞTU

Gizem Şen'in eski eşi tarafından vurulduğu haberi kısa sürede yayılınca, genç kadının sevenleri de hastaneye akın etti. Acil servis önündeki kalabalık nedeniyle Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, hastane girişinde güvenlik önlemi alarak Çevik Kuvvet ekibi görevlendirdi.



DEFALARCA ŞİKAYET ETMİŞ

2 yıl önce evlenen ve 1 yıl önce de şiddetli geçimsizlik nedeniyle Samet Arı'dan boşanan Gizem Şen'in, rahatsız ettiği gerekçesiyle eski eşini defalarca polise şikayet ettiği belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırklareli Elif Şen 3-sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (78)

önemli degil:

bu erkeklerde hic özgüven diye birsey yok galiba. . lan zaten bosanmissin. . daha ne diye kadinin pesine gidiyorsun. . . git bul baskasini. . zaten bosanma sebebi herhalde gecimsizlikti. . adamim diye geciniyorlar birde. . kepaze insanlar

Yanıtla1628
ZIR DELi:

bunlar imani zayif nesillerdir, sorumlusu cehepenin kurucusudur.

Yanıtla2419
cem:

VALLA KARDEŞLER BEN ERKEĞİM EVLENDİM AYRILDIM 1 YIL EVLİ KALDIM. ŞİDDET HİÇ BİR ZAMAN KULLANMADIM KULLANMAMDA ŞİDDET SOĞUKLUK VERİR MESELE ÇÖZMEZ AMA ŞU BYNLARDAKİ ÖZENTİ BİTİRİYO KENDİLERİNİ, PARAYA DÜŞKÜN OLMALARI HAYATTAKİ ZENGİNLİĞE ÖZENTİLERİ BİTİRİYO HERKES İÇİN DEMİYORUM. BÜTÜN TEKNOLOJİK İMKANLAR ELLERİNİN ALTINDA YİNE DE ÖF PÖF EDİYOLAR. BİNDİKLERİ ATA TEKME ATIYOLAR ANALARIMIZIN ÇEKTİĞİNİN 1000 DE BİRİNİ ÇEKSİN KULU OLURUM. BEN GIRGIRI ÖZLEDİM SOBAYI ÖZLEDİM MUŞAMBALI PENCEREYİ ÖZLEDİM

Yanıtla834
TEVAZULU DOLU BİR YAŞAM:

CEM ALLAHINA KURBAN SENİN. . . HELAL OLSUN KARDEŞİME. . .

228
gülden:

hic bir bayan basiniza silah dayamiyor bizimle evlenin diye evlilik icin sanki sadece siz masraf ediyorsunuz kizlar hic para harcamiyor biraz para harcayinca basa kalkmayi cok iyi beceriyorsunuz.

145
elif:

belli erkek oldugun adin cem

141
sedat:

kadınlar 2 yüzlüdür evlenmek için 40 takla atarlar boşanmak içinde 80 takla. maden boşanacaksınız niye evleniyorsunuz adama o kadar masraf yaptırıyorsunuz. utanmazlar

Yanıtla199
merve:

hayret yaaa 2 yüzlü olup kırk takla atan siz olmayasınız. . . adam gibi adam olsanız zaten bırakmaz kadınlar. . . .

14
meryem:

erkekler evlililerde biraz geri planda dursa annelerini evliliklerine karistirmasa kıskançliktan bencillikten ve esinin kıyafetine karismaktan vazgecsin evlilikler daha mutlu olur

Yanıtla217
avelif:

evlılık karsılıklı saygıyı ve özverıyı hakeden bır kurum ıkı tarafta aıle adına bır olmak adına fedakar olacak. karısmanın bır adabı usulu vardır evlılıgı devam ettırmek ısteyen her ıkı taraf da özverıde bulunur ama bu olayda baska seyler var . aıle bastan karsı cıkmıs erkek arabasında tup patlatmıs yok bakkalmıs yok ı-uyusturucu alkol alırmıs bunlar duyumum benım. esıne sıddet uygularmıs. bu evlılık bu sartlar altında zaten gıtmezmıs . gıtmemıs de. kadına sıddet ınsana ölüm bu kadar kolay olmamalı

03
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title