Haberler

Alacak-verecek meselesi cinayetle bitti! Polis memuru, tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Kırşehir'de bir polis memuru, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı eşinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Şüpheli, olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kırşehir'de bir polis memuru, aralarında alacak- verecek meselesi bulunan kişinin evine giderek silahına davrandı. Tartıştığı kişiyi eşinin gözü önünde öldüren polis memuru daha sonra teslim oldu.

HUSUMETLİSİNİN EVİNE GİDİP KURŞUN YAĞDIRDI

Batman'dan Kırşehir'e gelen polis memuru R.K., alacak-verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan S.A.'nın Medrese Mahallesi'ndeki evine gitti. R.K., evde S.A. ile tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede alevlenirken, R.K. yanındaki silahla eşinin gözleri önünde alacaklısını vurdu. Silah sesleri üzerine komşuları durumu polise bildirdi. S.A. olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli polis memuru olayın ardından teslim oldu. Ekipler olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırşehir 3-sayfa Cinayet Güncel Polis Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Lütfen Bırakın Konuşayım:

Silahlar yasaklanmalı. Cepde silah olunca.. düşünce o silahı kullanmak istiyor olabilir.

Yanıtla9996
Murat DOĞAN:

silahı sıkan polis memuru vatandaş degil napsın devlet polisin sizlahınıdamı yasaklasın

35199
Güven önemlş:

polis silahıyla ölümler arttı, evet anladık polis hep silahlı lakin yeter artık bu kadar silahını görev dışında kullanmasın getirmesinler

7089
Billy gates:

AMPULLASYON ETKISI

7067
Mert Kalyoncu:

Öfke kontrol sorunu olan insanların bıçak ve tabanca gibi silahların yanına bile yaklaşmaması gerek. İki tane yumruk atmak yerine tabancaya sarılırsan işte böyle katil olursun.

Yanıtla9135
Güven önemlş:

polis silahını görevi bitince bıraksın, kullanmasını bilmiyorsa ne olacak bu böyle

5278
Ne Demeli:

Milletçe kafayı sıyırmaya başladık, ne kadar kolay can alınıyor önü arkası hiç düşünmeden yazık gerçekten yazık... Bunun en büyük sebeplerinden biri adalet mekanizmasının maalesef iyi çalışmaması...İyiye gitmiyoruz vesselam.

Yanıtla2119
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Nasılki cebimizde bir çikolata varsa.. düşünce dayanamıyor ve illahiki yemek istiyor o çikolatayı.. İşte.. silah da öyledir olabilir. Cepde silah olunca düşünce dayanamıyor ve illahiki kullanmak istiyor olabilir o silahı. Cepde.. veya rafda.. veya evde.. silah OLMAMALI.

Yanıtla1851
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Para için öldürmek doğru bir işlem değildir. Çöplerde bir sürü bedava ßey var. Paraya gerek duyulmamaktadır.

Yanıtla2536
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Nasılki .. rafda yani mutfakda .. bir çikolata var ise.. düşüncemiz bir türlü rahat durmuyor ve illahiki o çikolatayı yemek istiyor.. İŞTE.. Silah da tıpkı öyledir olabilir. Cepde veya evde silah olunca.. düşüncelerimiz bir türlü rahat durmuyor ve uslu olmuyor olabilir. Yani illahiki o silah ile bir şeyler yapmak istiyor olabilir. İşte bu sebepden dolayı.. Silahlar YASAKLANMALI. Yasaklanırsa kendimizi başka ülkelere karşı NASIL mı koruyacağız ? Korumayacağız. Bizi öldürdüler öldürdüler.

Yanıtla1911
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title