Haberler

Kızının Düğünü İçin Hazırlık Yapan Baba, Pencereden Düşüp Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, kızının kına gecesi öncesi evdeki temizlik işlerine yardımcı olan baba Abdulhadi Işık, cam silerken düşüp, yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bugün kızının kına gecesi öncesi evdeki temizlik işlerine yardımcı olan Abdulhadi Işık (55), cam silerken düşüp, yaşamını yitirdi. Düşen babasına yardıma koşan oğlu Emin Işık da merdivenlerden yuvarlanıp ayağını kırdı.

KIZI İÇİN HAZIRLIK YAPARKEN DÜŞTÜ

Olay, sabah saatlerinde, Körfez ilçesi Fatih Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi'nde meydana geldi. Elektrik ustası Abdulhadi Işık, yarın evlenecek olan kızı Nuray Işık'ın bu akşam yapılacak kına gecesi nedeniyle evde yapılan temizlik işlerine yardım etmeye başladı. Işık, camdaki lekeyi silmek isteyen eşi Behice Işık'a 'Sen düşersin, bırak ben yapayım' diyerek pencereye çıktı. Abdulhadi Işık, bir anda dengesini kaybederek 6'ncı kattan düştü.

YARDIMA KOŞARKEN, AYAĞINI KIRDI

Babasının düştüğünü gören Emin Işık, koşarak aşağıya inerken merdivenlerden yuvarlanarak ayağını kırdı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini olay yerinde yaptıkları Abdulhadi Işık ile oğlu Emin'i Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan yaralılardan, Abdulhadi Işık, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Emin Işık'ın kırılan sağ ayağı ise alçıya alındı.

DÜĞÜN EVİNDE YAS

Düğün için hazırlık yapan aile yasa büründü. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Abdulhadi Işık'ın cenazesi, evinin önüne getirilerek helallik alındı. Bu akşam kına gecesi olacak olan Nuray Işık, annesi Behice Işık, kızı Hilal ve oğlu Emin helallik alındığı sırada gözyaşlarını tutamadı. Zeki Canşi gözlerinden yaşlar süzülen nişanlısı Nuray Işık'a destek oldu.

Helallik alınmasının ardından Işık'ın cenazesi, Mehmet Akif Ersoy Camii'ne götürüldü. İkindi namazına müteakip kılınan caneza namazının ardından Abdulhadi Işık'ın cenazesi, İlimtepe Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emin Işık Körfez 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

46:

En mutu gunu aciya donmus Allah rahmet eylesin cani verende allanda Allah dir sual sorulmaz

Yanıtla058
elazığlı nukrettin:

ne işin var pencerede bırak kadınlar silsin her işe burnunuzu sokmayın. hazır oğlanın düğününü mahfettin . öleceksen başka zaman öl

Yanıtla242
lazzz:

allahın ınsanlıktan cıkardıgı mahluk dıyıcek laf bıle bulamadım sana

03
TC:

Olacağı varsa, saçma da olsa bir şeyler sebep oluyor işte. . . Yazık olmuş. . .

Yanıtla211
Erol Mehmet Yıldız:

Milletin acısı kendine yetiyor imam da boş boş konuşuyor.

Yanıtla94
Adınızı Yazın:

ne dram be Allah yakınlarına sabır versin.

Yanıtla18
D:

Arkadaşlar vade dolmuş ecel gelmiş her ölüm için bir sebep olucaktır burda saçma sapan yorum yapanları kınıyorum rahmet okuyanlardanda allah razı olsun

Yanıtla08
Superman:

Evimin camlarini silinmesine asla ne anneme, ne kardesime, ne temizlige yardima gelene izin vermiyorum. Gobek camlar kaliyor silinmiyor, acilan kanatlar zaten ic dis siliniyor. Pencereye cikip cam silinmesi mantikli gelmiyor, bu kadar olumun oldugu bu soruna halen net cozum bulunamadi, adam gibi icat yok mu su olumler dursun. Ayrica ic ice simdi binalar hem icerisi daha az gorrunuyor, hem yazin daha az gunes iceri aliyor, dogal renkli cam.

Yanıtla16
Adınızı Yazın:

demek ki evlenmemeleri gerekiyormuş bu işaret. damatta aklını başına toplasın yastır gözyaşı acı falan çok bekler gerdeği.

Yanıtla51
Okan:

Yavşak adam gibi yorum yaz it Başsağliği dıleren arkadaşlardan Allah razi olsun

00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title