Haberler

Kolundaki ısırık izi merak konusu olmuştu! Narin'in ağabeyinden 'Nevzat Bahtiyar' iddiası

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da devam eden Narin cinayeti soruşturmasında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen ağabey Enes Güran'ın ifadesinde, "2023 yılında amcam Salim Güran ile babam Arif Güran arasında alacak kavgası oldu" dediği öğrenildi. Ağabey Güran, Nevzat Bahtiyar ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Diyarbakır'da Narin cinayeti soruşturmasında sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 22 şüphelinin sorgusu tamamlandı. Aralarında anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran'ın olduğu 9 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Narin'in babası Arif Güran'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi ise serbest bırakıldı.

Kolundaki ısırık izi merak konusu olmuştu! Narin'in ağabeyinden 'Nevzat Bahtiyar' iddiası

ANNE'YE YASAK AŞK İDDİASI SORULDU

Savcılıkta ifade veren anne Yüksel Güran'ın ifadesinde 'Cinayetle ilgili şüphelendiğim biri yok' dediği öğrenildi. İfadede en dikkat çeken detay ise Yüksel Güran'ın tutuklu amca Salim Güran'dan şüphelenmediğini söylemesi ancak son sözleri sorulunca 'Salim'in neden kızıma zarar verdiğini bilmiyorum, Salim'in bize neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum' demesi oldu. Anne Güran kendisine yönetilen birçok soruya "Bilmiyorum, haberim yok, görmedim" şeklinde yanıt verdi. Anne Yüksel Güran'a, amca Salim Güran ile yasak aşk yaşadığı sorusu da yöneltildi. İddiaları kabul etmeyen anne Güran "Kesinlikle yok. Bu iddialardan utanç duyuyorum. Narin'i kim öldürmüşse Allah belasını versin" dedi. Anne Güran, "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldü?" sorusu üzerine ise "Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok" dedi. Savcının anne Yüksel Güran'a, amca Salim Güran ile evlilik öncesi de gönül ilişkisi yaşayıp yaşamadığını da sorduğu öğrenildi. Anne Güran bu soruya 'Hayır' şeklinde yanıt verdi. Öte yandan anne Güran'ın soruların bazı sorulara "Uyuyordum, bilmiyorum" şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti.

Kolundaki ısırık izi merak konusu olmuştu! Narin'in ağabeyinden 'Nevzat Bahtiyar' iddiası

AĞABEY ENES GÜRAN'IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Savcılıkta sorguları tamamlanan şüpheliler arasında olan ağabey Enes Güran, Kasten öldürme suçuna iştirak etmek suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Daha önce kolundaki ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan Enes Güran, savcılıktaki sorgusunda dikkat çeken iddialarda bulundu.

Kolundaki ısırık izi merak konusu olmuştu! Narin'in ağabeyinden 'Nevzat Bahtiyar' iddiası

"NEVZAT PARA İÇİN BUNU YAPAR"

Bahtiyar'ın 'Narin'i Salim Güran öldürdü, bana verdi ben sakladım' şeklinde ifadesi sorulan Enes Güran, "Kardeşim Narin'i eğer belirtilen şekilde Nevzat bulunan yere bıraktıysa bunu ancak Nevzat'a tehditle para teklif edilerek yapabileceğini düşünüyorum. Nevzat ekonomik durumundan dolayı güçsüz ve sönük bir kişilik. Kendisine böyle bir olayda para teklif edilse para için yapabilir. Kendisini ailesiyle tehdit edilse de köyde çok fazla gücü olmadığı ve dediğim gibi sönük bir karakter olduğundan korkarak yapmış olabilir. Ya da Nevzat Bahtiyar'ın kendi ailesinden biri Narin'e zarar verdiyse bunu saklamak için yapmış olabilir" dedi.

"KÖYDE KİMSE İLE HUSUMETİMİZ YOK"

Enes Güran ifadesinde şunları söyledi: Arama çalışmaları sırasında kimseden bir şey duymadım. Narin'i çok severdim, ona biri yapmış olsa ve ben bunu görmüş olsam kesinlikle söylerdim. Hiç kimseyle husumetimiz yoktur. 2023'te babam ile amcam Salim Güran arasında para kavgası oldu. Ben arama çalışmaları sırasında öncesi ya da sonrasında kimseden bu olayla ilgili şüpheli olduğum bir şey duymadım. Bizim aile olarak köyde kardeşime böyle bir eylemde bulunmasını gerektirecek hiçbir husumetimiz yoktur. Kimin neden bu şekilde eylemde bulunduğunu anlamıyorum.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Diyarbakır 3-sayfa Hukuk Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Mustafa Tukat:

Aynı şeyleri yazıp durmayın lütfen sırf haber olsun diye! Sürekli aynı şeyleri okumaktan yoruldum! Net ve delili olan bir gelişme olur ise, bi zahmet haber yapın bizde Bolu boluna elli tane haber okumayalım! Reyting değil, haberin kalitesi ve içeriği önemli eğer uzun vadeli başarılı bir haber sayfası olmak istiyorsanız. Teşekkür ederim

Yanıtla3159
sefa KURAL:

Bir urgan olaydı soru soranın elinde,şuan başka şeyler okuyor olabilirdim

Yanıtla240
Selman:

bir çok başlık aynı haber bir haber aynı cümleler aynı satırlar tekrar tekrar tekrar yuh böyle haberciliğe.yuh

Yanıtla015
duran sari:

Olan narine oldu bunlar 2 sene yatar çıkar adamlar zengin miş parası çok Olan bir şekilde sıyrılır

Yanıtla01
Ay Güneş:

Sen yapmadın amcan yapmadi demeki uzaylılar yaptı size güre kimse şüpheli yok kimseden şikayet yok o zaman uzaylı gelmiş öldürmüş kızınıza sahip ciksaydin devlete bir ipucu verirdin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title