Haberler

Komşularına bakarak kendini tatmin eden sapık suçüstü yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Brezilya'nın Recife kentindeki bir binanın koridorunda komşusunun penceresinden içeri doğru bakarak kendisini tatmin eden 32 yaşındaki Igor Jose Diniz suçüstü yakalandı. Taciz edilen komşuların işbirliği sayesinde Diniz'in uygunsuz hareketleri saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

32 yaşındaki Igor Jose Diniz, Brezilya'nın Recife kentindeki bir binanın koridorunda komşusunun dairesine bakarak kendini tatmin ederken yakayı ele verdi.

"ORADA KÖTÜ BİR ŞEYLER YAPTIĞINI BİLİYORDUM"

Kimliğinin açıklanmasını istemeyen mağdur komşu, "Onun kötü bir şey yaptığını, orada bir şeyler döndüğünü biliyordum. Çünkü saatlerce bunu yapıyordu. Kendimi çok tehdit altında hissetmeye başladım çünkü yalnız yaşıyorum" diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

"YAKALAMAK İÇİN CEP TELEFONUMLA ÇEKİM YAPTIM"

Polise şikayette bulunduğunu ancak kanıt gerektiğini öğrenince diğer komşusuyla işbirliği yaptıklarını dile getiren talihsiz komşu, "Polis denedi ama elimizde kanıt yoktu. Onu yakalamak için cep telefonumla çekim yaptım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Brezilya Brezilya 3-sayfa Hukuk Dünya Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Vetaran Voyna:

Bu haberler millete ne katicak igorun ahlaksızligi Ahmet'e Mehmete ne katicak?veya kötülük kulakta bilincete yer edinmesini olanlastirma yaparak aynisinin burda yapilarak haber varlığının devamını sağlamak için mi yapiyorsunuz

Yanıtla085
Bartuhan:

Başka ülkelerdeki salakca haberleri haber yapmayın kardeşim sonra bizimkiler iyice zıvanadan çıkıyor dengesiz çok memlekette

Yanıtla255
reel adam:

Olgun Kızıltepe yaptığın haberin ta... böyle habercilik mi olur. Birezilyanin bilmem neresinin bilmem ne hareketi. Yahu kendine gelde Ülkemizde ve dünyadan önemli haber sun be.

Yanıtla025
Yusuf Yalcin:

boyle salkca uyduruk haberlere devam ederseniz yakinda sizi takip etmeyi birakiyorum.bir cok kisi gibi

Yanıtla017
Baran Hakan:

solcu ülke

Yanıtla73
ferdy ozgunesh:

Haberci kardeş..böyle haberlerle sende kendini tatmin ediyorsun anlaşılan..

Yanıtla08
Hazar GOK:

Dinsiz Diniz

Yanıtla43
ülker kaya:

Karpuz kabuğu mu da düşürmek istiyorsunuz milletin aklına. Hiç mi güzel örnekler bulup yayınlamıyorsunuz. Memlekette çok güzel şeyler nadir de olsa oluyor. Lütfen bu kötülüğü milletimize yapmayalım.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title