Haberler

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü kaza yaptı: 2'si ağır 14 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Iğdır-Tuzluca kara yolunda seyir halinde olan yolcu otobüsü şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu boş su kanalına ve mısır tarlasına girdi. Kazada 2'si ağır 14 kişi yaralandı.

- Kontrolden çıkan yolcu otobüsü kaza yaptı: 2'si ağır 14 yaralı

IĞDIR - Iğdır- Tuzluca kara yolunda seyir halinde olan yolcu otobüsü şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce boş su kanalına ardından mısır tarlasına girdi.

Kaza, Iğdır-Tuzluca yolu Çalpala köyü mevkiinde meydana geldi. Hüseyin Safa'nın kullandığı 61 S 2150 plakalı yolcu otobüsü, önce boş su kanalına ardından mısır tarlasına girdi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları Soruşturma Otomobil İtfaiye Tuzluca 3-sayfa Güncel Mısır Iğdır Kaza İtfaiye Soruşturma Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title