Haberler

Anne ve kızı sokak ortasında vuruldu! Dehşet anları anbean kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da tekel bayi işleten Muhammet A., dükkanına gelen sevgilisi Raziye H. ve Nazlı H. ile tartışıp, anne- kızı pompalı tüfekle bacaklarından vurdu. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Konya'da saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesi Alemdar Caddesi'nde yaşanan olayda tekel bayisi işletmecisi M.A. ile arkadaşı olan anne Raziye H. ve kızı Nazlı H. arasında iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı.

BACAKLARINA ATEŞ ETTİ

Tartışma kavgaya dönüşerek iş yerinin dışına taşarken, M.A. pompalı tüfek ile anne ve kızının bacağına ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.İlk müdahalesi olay yerinde yapılan anne ve kızı ambulanslarla hastaneye kaldırılırken durumların iyi olduğu öğrenildi. Şüpheli M.A. ise polis ekipleri tarafından suç aleti silahla gözaltına alındı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Olay anına ilişkin görüntüler ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde; anne ve kızın vurularak yere düşmesi ve sağlık ekiplerin ilk müdahalesi yer alıyor.
Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Selçuklu 3-sayfa Güncel Tekel konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

okan kara:

Aaaa iki kadın da baş örtülü. Gece o saatte ne işleri var.

Yanıtla223106
bekir özyürek:

Bas örtülü olunca gece sokaga cikma yasagimi var insanlarin?

514
Murat Uluglu:

Okan Kara, başörtülüler gece sokağa çıkamaz gibi bir ayet, hadis vs. mi var da böyle bir soru sorma ihtiyacı hissettiniz? Islam dinini ne kadar biliyorsunuz ki başörtülüler üzerinden bilerek ya da farkında olmadan dinimiz islam'a saldırıyorsunuz?

413
adem alemdar:

sene 2024 mağrada yaşıyan okan İlk defa kapalı göreli yıllar olmış

510
bülent iyigün:

okan sizinkilere yasakmı var onlar o saatlerde dışarıda olamıyormu?

57
Mert Yavuz:

abimiz ninja avlamaya çıkmış

Yanıtla18270
ibrahim halil çiçek:

Bı gün aileni öyle avlarlar

58
Güven önemlş:

adlı kontrol

03
Adamın Biri:

Çok fazla yorum yapan birisi değilim ama haberin içeriği doğruysa ki; tekel bayii, kadın sevgilisi ve kızı var. Tamam olabilir ancak video yu izlediğimde Konya ya özgü giyim şekli ile tekel bayi ve sevgili büyük tezat oluşturuyor.

Yanıtla6108
Marko Apostolidis:

çok var insan sakal bırakır çarşaf giyer ahaliyi kandırmak için...

011
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title