Haberler

Cezaevi firarisi ortalığı kana buladı! Eski kayınvalide ve kayınbiraderine kurşun yağdırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da bir süre önce cezaevinden firar eden Ferhat Dağıdan, 55 yaşındaki eski kayınvalidesi ile 20 yaşındaki kayınbiraderini silahla vurarak öldürdü. Firari saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konya'nın Ilgın ilçesinde eski kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren cezaevi firarisi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

TARTIŞMANIN ARDINDAN SİLAHINI ATEŞLEDİ

Olay, 2 Ağustos tarihinde ilçeye bağlı İstasyon Mahallesinde meydana geldi. Bir süre önce cezaevinden firar ettiği öğrenilen Ferhat Dağıdan, 55 yaşındaki eski kayınvalidesi Vesile Akgün ve 20 yaşındaki kayınbiraderi Erol Akgün ile henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ferhat Dağıdan yanında getirdiği silah ile Vesile Akgün ve Erol Akgün'ü vurarak öldürdü.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Ferhat Dağıdan'ı yakalamak için çalışma başlattı. Devam eden çalışmalar neticesinde cezaevi firarisi Ferhat Dağıdan, düzenlenen operasyonda yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Güvenlik Cezaevi Cinayet 3-sayfa Güncel Polis Ilgın konya Suç Güvenlik Cinayet Suç Polis Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Mert Kalyoncu:

İzne çıkmıştır. Hapishane değil yaz kampı sanki. Bu ülkede adalet kelimesinin sadece adı var.

Yanıtla0186
Yasef Behar:

Anlamıyorum iyi halden kafa izni alıp geri dönmeyerek mi firari sayiliyor yada hakkkaten filimlerdekildr firar ediyorlar

Yanıtla268
Baki Güven:

Firari??

Yanıtla146
CAN Işık:

Ülkede hiçbirlşeyde sınır yok ki

02
Arif AKTAŞ:

Nasıl firar ediyorsa etsin ben oraya takılmadım madem yakalanabiliyordu cinayet öncesi firariyken neden yakalanmadı illa birileri öldükten sonra mı yakalanacak.

Yanıtla044
CAN Işık:

Nasıl firar ediyor yaaaa

Yanıtla039
Muhammet Ülker:

aynı haberi 10 kere veriyorsunuz

Yanıtla621
man over:

Firar falan hikaye izinli çıkmıştır.İzinli çıkıp suç işleyince kaçtı deniliyordur.

Yanıtla126
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title