Haberler

Konya'da Motosiklet ve Tır Çarpıştı: 2 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde motosiklet ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde motosiklet ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bahçelievler Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı istikamette seyretmekte olan M.E.Ç. (19) idaresindeki 42 ASR 479 plakalı motosiklet ile S.M.A. yönetimindeki BKB 67 plakalı tır, Mevlana Caddesi TMO Beyşehir Ajans Müdürlüğü girişinde çarpıştı. Kazada tırın altına giren motosiklet sürüklenirken, sürücüsü M.E.Ç. ile arkasında yolcu olarak bulunan H.K.A. (19) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada tırın altında kalan motosiklet ise görevlilerin uzun uğraşları sonucu altından çıkarıldı.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Motosiklet Güvenlik Beyşehir 3-sayfa trafik konya Yaşam Kaza Güvenlik Yerel Haberler Trafik Kaza 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title