Haberler

Husumetli aileler camide tekme tokat birbirlerine girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'da Cuma namazı kılmak için camiye giden ve aralarında daha önceden husumet bulunan baba-oğul ile iki kardeş arasında kavga çıktı. Yumrukların havalarda uçtuğu kavga, kameralara saniye saniye yansıdı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde cami içinde çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Kavga eden grubu camideki cemaat ayırdı.

ARALARINDA HUSUMET BULUNUYORDU

Olay, dün Cuma namazı vakti Hacı İsa Camii'nde meydana geldi. Namaz esnasında İsmet U. (64) ile oğlu Yusuf U. (26), cemaat arasında bulunan ve daha önceden husumetli oldukları Refik Ö. (55) ve ağabeyi Ali Ö. (58) ile tartışmaya başladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çıkan kavgada İsmet U. ile oğlu Yusuf U., kardeşler tarafından darp edildi. Cemaatin ayırdığı kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Darb edilen baba ve oğlu polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karapınar Cemaat Konya kavga Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (88)

PATNOS''LU:

Dindar ve kindar

Yanıtla1065
Kara:

Sözde Müslüman olunca böyle görüntüler çıkıyor bir açılıp kapananlar gücünüze gidecek ama hacdan fotoğraf paylaşanlar iktidara yaranmak için dindar görünenleri güzel dinimizin içi böyle boşaltıldı. Seviye artık yerin altında. Bunları gördükçe insan dinden imandan soğuyor

Yanıtla1326
Yasin:

bir günde umarım kötü zengileri görüp paradan ve puldanda soğursunuz :D İmansızlığına bahane aramaktan vazgeç :) inanmıyorsan inanma kimseyide karalama :) Kusursuz olan müslümanlar değil islamdır. Müslümanlık yanlış yaşanıyorsa bunun sebebi islam değil insanlardır :)

410
vatandaş:

para için dünya kadar insan ölüyor veya öldürülüyor paradan niye soğumuyorsun yaşamadığın dinden imandan soğuması kolay gerçek müslüman dindende soğumaz imandanda

211
HACI HOCA:

KARA sen de din iman var mı ki soğusun. Adamlar belli ki birbirlerine öfkeli. hemen olayı müslümanlar deyip genelleştiriyorsun.

55
ziyaa:

İstisnalar kaideyi bozmaz Karaaaaa. . .

54
GHOST:

Kardeşim imann sağlam değilse böyle şeyler den etkileniyosan zaten sen müslüman olma!

33
CENGİZHAN:

SÖZDE MÜSLÜMAN .GERÇEKTE OLANLARI DA BİLİYORUZ GÖRÜYORUZ.

00
Adanalı:

medeniyetsiz develer Allahın Evindede Kavga Eder Olmuş

Yanıtla025
maalesef:

maalesef bazı insanların dinle alakası yokki maksat namaz kılıyor desinler görüntü icabı

Yanıtla020
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title