Haberler

Servis Şoförü Civcivlerini Yiyen Köpeği Durakta Görünce Tekmelemişti! Kamuoyundan Özür Diledi

Güncelleme:
Abone Ol

Bartın'da civcivlerini yiyen köpeği otobüs durağında görüp tekmeleyen servis şoförü kamuoyundan özür dileyerek köpeği kendi eliyle besledi.

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü'ndeki servis durağında gezinen köpeğe tekme atan adam kamuoyundan özür dileyerek, tekme attığı köpeği eliyle besledi.

PİŞMANLIĞINI DİLE GETİRİP BİR DAHA YAŞANMAYACAĞINI SÖYLEDİ

Kapkaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu durumdan pişman olduğunu söyledi.Böyle bir durumun bir daha asla yaşanmayacağını belirtti.

Köpeğe Tekme Atan Kişi Özür Diledi

"CİVCİVLERİMİN HEPSİNİ YEDİ, ZATEN KÖPEĞİ BEN BÜYÜTTÜM"

Hüseyin kapkaç, "Zaten o köpeği ben büyüttüm, hanım bana eve 'civciv alalım' dedi. O köpek de civcivlerin hepsini yedi. Zaten bin 200 lira maaşla çalışıyorum. Köpek beni görünce yanıma yaklaştı. Ben birkaç sefer onu yanımdan uzaklaştırdım. O esnada belediye otobüs şoförleriyle de tartışmıştık. Sinirli halimle düşünemedim. O yüzden böyle oldu. Kötülük yapmak istemedim. Bu nedenle herkesten özür diliyorum." diye konuştu.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, vatandaşın tekme attığı köpeğin yere yıkılması ve ardından koşarak uzaklaşması yer alıyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kutlubey 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

köylü:

Bunu bilen bilir, ben köyde yaşıyorum burda yumurta yiyen köpeği bile yaşatmazlar...

Yanıtla13
...:

benim civcivlerimi yese aynı şeyi yapar mıydım . . vallaha bilmiyorum . .

Yanıtla04
Gecmis olsun:

Basina gelmeden bilmezmis insan oglu ama civcivi kopek yemeseymis adam yiycekmis besleyip .kopek ac kalmis demekki .olan civcive olmus.gobek erir simdi .

Yanıtla11
arda tufan:

ağzı dili olmayan bir hayvan insan gibi akıl varmı ki naptığını bilsin yazık günah gerçi sendede pek bi akıl yok ama

Yanıtla10
Enteresan İnsan:

Şu dünyada insan olarak yaşamak en zoru heralde. Köpekleri ceza evine koysunlar. Cicivler canlı değil mi? Kimsenin kimseyi öldürmeye hakkı yok! Şu toplum öyle bir toplum ki toplumsal baskı yüzünden bir INSAN BİR YAHVANDAN ÖZÜR DİLİYOR. Çok baskıcı bir toplum.

Yanıtla10
artvinli:

özürün kabul edilmiştir hüseyin efendi yalnız biraz rejim yapsan iyi olur o göbeğin bir infilak ederse bartını havaya uçurursun benden söylemesi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title