Haberler

Köpeklere tecavüz edip öldüren timsah uzmanına 10 yıl hapis cezası verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Timsah uzmanı Adam Britton, 42'den fazla köpeğe işkence ve cinsel istismardan 10 yıl 5 ay hapse mahkum edildi. 56 suçtan hüküm giyen Britton, en az 6 yıl hapiste kalacak ve ömür boyu memeli hayvan sahiplenemeyecek. Suçları arasında kendi köpeklerine işkence etmek ve satın aldığı köpekleri öldürmek vardı. Polis, evinde korkunç kanıtlar buldu. Britton, nadir bir bozuklukla mücadele ettiğini söyledi. Ceza, hayvan hakları savunucularınca yetersiz bulundu.

Timsah uzmanı Adam Robert Corden Britton, köpeklere tecavüz edip öldürdüğü için 10 yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. Darwin Yüksek Mahkemesi'nde 42'den fazla köpeğe işkence ve cinsel sömürüyle ilgili 56 suçtan hüküm giydi.

Britton, Nisan 2022'den itibaren geçerli olmak üzere 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı ve en az 6 yıl hapiste kalacak. Ayrıca ömür boyu memeli hayvan sahiplenme yasağı aldı.

Yargıç Michael Grant, Britton'ın suçlarını "hayvanlara karşı iğrenç zulüm" olarak nitelendirdi. Britton'ın avukatı, ömür boyu hayvan sahiplenme yasağının aşırı olduğunu savundu.

Britton, 2014'ten 2022'ye kadar suç işledi. Kendi "işkence odasında" hayvanları istismar etti, videoya çekti ve çevrimiçi paylaştı. Ayrıca başkalarını benzer suçlar işlemeye teşvik etti.

Suçları arasında kendi yetiştirdiği köpeklere işkence etmek ve Darwin bölgesindeki habersiz sahiplerden satın aldığı köpekleri öldürmek vardı. İki yıl içinde yaklaşık 42 köpek temin etti ve çoğunu birkaç gün içinde öldürdü.

Polis, Britton'ın evinde korkunç kanıtlar buldu: dondurucuda kesilmiş köpek uzuvları, çürüyen yavru köpek ve kesilmiş köpek başı. Ayrıca çocuk istismarı materyali bulundurmaktan da suçlu bulundu.

Britton, mahkemede bir özür mektubu okudu ve nadir görülen bir parafilik bozuklukla mücadele ettiğini söyledi. Ancak cezası, hayvan hakları savunucuları tarafından yetersiz bulundu.

Bu olay, hayvanlara yönelik şiddet ile insanlara yönelik şiddet arasındaki bağlantıya dikkat çekti. Savunucular, Britton'ın toplum için bir tehlike oluşturduğunu ve cezasının daha uzun olması gerektiğini savundu.

Köpeklere tecavüz edip öldüren timsah uzmanına 10 yıl hapis cezası verildi

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Hayvan Hakları Hayvan Hakları 3-sayfa Mahkum Mahkum Hukuk Polis Hayvan Hakları Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

ARSLANOĞLU Hakan:

10 yıl ceza kafes içinde timsahların olduğu nehirde verilseymiş keşke..

Yanıtla144
Cihans:

Bu ceza cok bizde insn olduren 2 senede cikiyor gelismis denokrasiyi napiyoruz kiniypruz

Yanıtla118
Emrehan Ozgen:

Daha önce BBC de, National Geographic de eşiyle yıllarca görev yapmış, İngiltere doğma büyüme, Avustralya kökenli hayvanbilimci vatandaş ….

Yanıtla16
Cebi cebi:

meccut hukumetin sucu 22 yil once boyle adi suclar olmuyordu

Yanıtla21
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title