Haberler

Köpeklerin parçalayarak öldürdüğü adamın son anları ortaya çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Fatih'te sahipsiz sokak köpekleri tarafından parçalanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan zihinsel engelli adamın son anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde talihsiz adamın çaresizce yerde kıvrandığı görülüyor.

İstanbul'un Fatih ilçesinde dün gece saatlerinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve vücudu parçalanarak feci şekilde can veren 40 yaşındaki Ayhan Özçelik'in ölmeden önceki son görüntüleri paylaşıldı.

Esenler'de ikamet eden zihinsel engeli Ayhan Özçelik (40), dün Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarının yanına gittiği sırada köpeklerin saldırısına uğrayan Özçelik, ağır yaralandı. Sabaha karşı olayın yaşandığı yere çöp toplamak için gelen temizlik işçileri, köpeklerin, yerde yatan bir kişinin başında havladıklarını görmeleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Özçelik, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BOĞAZINDAN VE YÜZÜNDEN YARALADI

Cenazenin, inceleme için götürüldüğü Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ağabeyi Burhan Özçelik, kardeşinin sahipsiz 5-6 köpeğin saldırısına uğradığını dile getirdi. Köpeklerin, kardeşini boğazından ve yüzünden yaraladığını aktaran Özçelik, aynı köpeklerin, aynı noktada daha önce de başka akrabalarına saldırdığını öne sürdü.

"ÇÖPÇÜLER GELMESEYDİ SABAHA KADAR PARÇALANACAKTI"

Özçelik, şunları kaydetti: "Çöpçüler oradan geçerken ses duyuyorlar, köpeklerin kendilerine de saldırması üzerine inşaattan sopaları alıp köpekleri kovalıyor. Ondan sonra ambulansı çağırıyorlar. Temizlik işçileri tanıdık, yaralanan kişinin fotoğrafını çekip bizim amca çocuklarına atıyorlar. Onlar da bize atınca bakıyoruz ki yaralanan kişi kardeşim Ayhan. Çöpçüler görmese belki de sabaha kadar parçalayacaklardı kardeşimi. Ambulans gelince hastaneye götürüyorlar. Daha sonra da kan kaybından vefat ediyor."

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Köpek Saldırısı Köpek Saldırısı Köpek Saldırısı 3-sayfa Güncel Yaşam Fatih 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

Nurullah Aydın:

HAYVAN SEVERLER EĞER İNSAN İSE BEN HAYVAN OLAYIM.

Yanıtla73860
Özcan Özcan:

ÖYLESİN ZATEN.

8819
Nurullah Aydın:

İslamiyete göre eğer bir hayvan sana zarar veriyorsa onun katli vaciptir

Yanıtla63851
Ali Tokgönül:

Dini bir konu da konuşurken illa " KATLİ VACİP ( Öldürülmesi zorunlu olan ) " deniliyor öylemi ? Daha mı kuransı oluyor , daha mı inandırıcı oluyor Nurullah?

3911
Yılmaz Olduk:

Doğru söylüyorsun da kardeş bu memlekette islamiyet kaldımı ELHAMDÜLİLLAH demeyle müslüman olunmuyor

421
Duyarlı Vatandaş:

her kim sokak hayvanlarını savunuyorsa onları da beraber uyutun..

Yanıtla67646
Düşünen Kelebek:

Belediyeyi mahkemeye vermek lazım. Köpekleri toplamadığı için görevlerini yapmadıkları için bir can daha gitti

Yanıtla40648
Yusuf ODEMIS:

Ne tesadüfse çöpçüler de tanıdık çıkıyor... Hayatınız yalan

Yanıtla40167
man over:

Çöpçüler belediye çalışanı oluyor.Hep aynı mahalle,sokak çöplerini toplarlar. o belediye'ye bağlı mahallelerde otururlar.Bunu bilmiyorsun çünkü siteli evinin içinde yaşıyorsun.

921
Erkin Cuma:

Hayvan her zaman hayvanligini yapar sessizliğine bakmayin

Yanıtla33399
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title