Haberler

Çöp Atmaya Giden Yaşlı Adam, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğradı

Güncelleme:
Abone Ol

Karaman'da evinin yakınındaki çöp bidonuna çöp atmaya giden yaşlı adam, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısından kaçmaya çalışırken yere düşüp ellerini yaralayan yaşlı adam, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Karaman'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı adamı vatandaşlar kurtardı.

ÇÖP ATMAYA GİDEN YAŞLI ADAM, KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, geçtiğimiz Cuma günü merkeze bağlı Mesudiye köyünde yaşandı. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde evinin yakınındaki çöp bidonuna çöp atmaya giden 75 yaşındaki Salih İnce'ye sokak köpekleri saldırdı. Saldırıya uğrayan yaşlı adamı Karaman'dan dönmekte olan köylüler fark ederek köpeklerden kurtardı. Yaşlı adam, üç köpeğin saldırısından kurtulabilmek için kaçtığı esnada yere düşerek ellerinden yaralandı. Vatandaşlar tarafından Karaman Devlet Hastanesine götürülen yaşlı adam, tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

Çöp Atmaya Giden Yaşlı Adam, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğradı

"O KÖPEKLER BABAMI PARÇALAYABİLİRDİ"

Salih İnce'nin oğlu Mehmet İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes köpeğine sahip çıksın. İlla birilerinin canının yanması ya da ölmesi mi lazım. Besliyorsanız köpeklerinizi sağa sola zarar vermeyecek şekilde besleyin. Babam 75 yaşında, Mesudiye köyünde üç köpeğin saldırması sonucu yaralandı. Eğer o an yoldan geçen köylülerimiz olmasaydı köpekler babamı parçalayıp daha kötü sonuçlara neden olabilirdi. İnşallah babam biran önce iyi olur ve sağlığına kavuşur" dedi.

Çöp Atmaya Giden Yaşlı Adam, Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğradı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Salih İnce Mesudiye Karaman 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

A:

Bu nasıl bir haber başlığı . . Böyle haberler yapmaktaki amacınız nedir hayvan düşmanlığı yaratmakmı . Tarafsız haber yapılmaz belkş hayvanlara zarar vermeye kalktı onlarda kendini savunmaya aldı belkiEtrafımızda örneklerini açıkça görüyoruz hayvana zarar vermek isteyipte hayvanın kendini korumaya almaya kalkması sonucunda oluşan durumları görüyoruz

Yanıtla375
......:

nerde hayvan severler kemalistler bunuda savunsana göreyim

Yanıtla272
Tayyar Durden:

Yok yok, savunduğumuz falan yok. Senin gibi zararlı olanları hakkında barınak, kısırlaştırma, vb. gibi tedbir almak lazım; hemfikiriz o konuda.

13
Seren canj:

Demekki kabul ediyorsun gericiler hayvan sevmez diye kabul ettin

12
çözümcü:

Köpek etinin değerli olduğu yerler var (filipinler, Çin vs. ) O ülkelere ihraç edilerek karşılığında koyun, sığır, pirinç, elektronik alınabilir.

Yanıtla018
dürbünlü:

adam sokaga çıkarken okunacak duaları okumadığı belli oluyor.okumuş olsaydı hiçbir köpek adama saldırmazdı.köpeklerde Allahın kullarıdır.

Yanıtla126
Adınızı Yazın:

Köpekler havlamış ve adam panik yapmış olabilir. Hayvanlara karşı insan müsvettelerini kışkırtmamak için bu tür haberler yapmamanız gerekiyor.

Yanıtla85
CEM:

Bu saldırılar hep böyle devam edecek mi ? Yoksa bu işi vatandaşlar mı düzeltecek?

Yanıtla010
aa:

bıkere bırıne saldırdılar ya artık her sferınde bır olayı abartarak anlatırlar. ben hergun goruyorum sokak kopegı hıc de bırsey yaptıkalrı yok. aksıne hayvan yanına gelıyor sevılmek ıcın. asıl saldırgan bızlerız unutuyorlar.

Yanıtla35
yorumcu:

sabah erken saatlerde karşılaşırsın umarım. .

22
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title