Haberler

Küçük Çocuk Pompalı Tüfekle Kazara 12 Yaşındaki Ablasını Kafasından Vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu Ünye'de pompalı tüfeğin yerini değiştirmek isteyen küçük çocuk kazara 12 yaşındaki ablasını başından vurarak öldürdü.

Ordu'nun Ünye ilçesinde 11 yaşındaki küçük çocuk, tüfekle kazara ablasını başından vurarak ölümüne neden oldu.

KAZARA 12 YAŞINDAKİ ABLASINI VURDU

İnkur Mahallesi Fezviçakmak mevkisinde meydana gelen olayda 11 yaşındaki S.K. evlerinde babasının tüfeğinin yerini değiştirmeye çalıştığı sırada tüfeğin kazara ateş alması sonucu 12 yaşındaki ablası E.K.'yi başından vurdu.

ANNE KIZINI KANLAR İÇİNDE BULDU

Silah sesinin duyulması üzerine annesi kızını yerde kanlar içerisinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İnkur Ünye Ordu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

asdasd:

o tüfeğin o çocugun eline geçmesine sebep olanı atın içeriye!!!

Yanıtla122
yüksel:

Türkiyemizin en önemli potansiyel tehlikelerinden biri. Evlerimizde silah yerine kitap alsak silahımızın değil kalemimizin güçlü olduğutezini işlesek daha iyi olmaz mı. silahın efelik göstergesi olmadığını anlayabilsek diye düşünüyorum. ölüm ve hastalıklarla ilgili olarak da önce tedbir sonra takdir diye düşünüyorum.

Yanıtla221
DE:

O Silahı O Eve Sokan Şahıs. Kim Bilir Neler Hayal Ediyordun, Neler Oldu? Başını Ellerinin Arasına Al Ve Düşün, Geceler Boyu Saatlerce Düşün. Düşün Ve Ne Yapabilirim De! Ben Ne Yaptım Deme! Düşün Ve Bunları Başkalarının Yapmaması İçin Elimden Ne Gelir De!

Yanıtla416
Hakan:

Tipik silahtan medet uman silahla mertlik yiğitlik taslayan milli-muhafazakar karadeniz insanı ve sonuç. Bence babaya ömürboyu hapis cezası verilmeli küçük çocuğa ise devlet babalık yapmalıdır.

Yanıtla1010
Abdül:

Aferin ciklet gibi pompalı tüfek satan hükümete. . .

Yanıtla115
Adınızı Yazın:

ailenin suçu var . . o çocuğun yanında o silahın gösterisini yaparsanız bi de ortalıkta bırakırsanız o da merakından alır eline bilmeden basar tetiğe . . ki bi de niye dolu o silah . . yazık ya vallahi yazık . .

Yanıtla016
Bigalı:

TBMM de toplum için silahsızlanma ve kontrol altına alınması için CHP si bir önerge vermişti ama hızlı bir şekilde oylama çogunlukla reddedilmişti bununlada yetinilmeyip ruhsatlı silahı olanlara yıllk 200 mermi hakkını 1000 mermi hakkına çıkaran yetkililere soruyorum ? neden niçin böyle bir karar alıyorsunuz! Yoksa güzelim Ülkemizi Teksas'' mı yapmak istiyorsunuz!!! Yanlıştan biran önce dönmesini bilmeliyiz.

Yanıtla55
Halime:

silah tüfek vb.nin evde ne işi var yazık olmuş Allah rahmet eylesin

Yanıtla010
Fahrettin:

Silah boş iş, yiğitsen bileğine güven.

Yanıtla100
Osman:

Ne desem bilemiyorum.Bu kaçıncı kaza ihmal.Bir insan kolay mı yetişip büyüyor.Tamam kolay bir durum değil ama hadi silah da ortalıkta ona da eyvallah diyelim içinde fişek niye var kardeşim.Bu kadar mı bilinçsizlik ihmal sorumsuzluk olur

Yanıtla27
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title