Haberler

32 ördeği kaçak avlayan 2 kişiye suçüstü baskın! 30 bin TL ceza yazıldı

Güncelleme:
Abone Ol

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde 32 ördeği kaçak avlayan 2 kişi suçüstü yakalandı. Şahıslara 30 bin TL para cezası kesildi.

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nin "kesin korunacak hassas alan" içinde yer alan Yörükler Mahallesi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı özel güvenlik ekipleri, Samsun Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak avcılara yönelik operasyon düzenledi.

32 ÖRDEK AVLAMIŞLAR

Operasyonda Mahmut A. ile Cihan T, avladıkları 32 ördek ve 2 tüfekle yakalandı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

30 BİN TL CEZA KESİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Samsun Şube Müdürlüğünce bu kişilere, 30 bin lira idari para cezası kesildi, tüfeklerine el konuldu.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kızılırmak Jandarma Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

mehmet:

avcılık yasaklansın

Yanıtla221
Memoli:

Bre vicdansızlar katliam yapmışsınız neslini mi kurutacaktınız nesli tükeneseciler

Yanıtla015
Cfrknk:

Vay arkadaş nu ne açgözlülük ya... 2 kişi 32 örnek yazık günah

Yanıtla014
Doğrucu vatandaş:

Katiller. . .

Yanıtla014
Yeşil Başlı Gövel Ördek:

Kim ki spor zırvası altında hayvanları otomatik tüfekle öldürüp adına doğa sporu diyorsa Allahın laneti üzerine olsun. Eğer spor yapacaksan çık dağda taşta yürü, illa hayvan mı öldürmen gerekiyor. Senin bu dünyaya yeşil başlı gövel ördek kadar faydan varmı gaddar avcı.

Yanıtla111
ANTİAVCI:

Tüm avcılar yerin dibine batsın. . . Zevk için hayvanları katlediyorlar

Yanıtla012
kişi başı 15 bin.:

koymaz bunlara. kişi başı 50 olması lazımdı. hatta 100 bile olabilir sebebi ise av değil katliam yaptıkları için. av başka katliam başka. Ne demek 32 ördek. bu ne demek

Yanıtla210
Vırt:

Yazıklar olsun, sporunuz batsın acımasızlar!

Yanıtla29
alp:

doğanın korunması için kesilen ceza çok az. en az ördek başı onbin tl kesilmeli ki caydırıcı olsun. bizde toy sülün keklik kaz ördek görelim. her alanda yasalar ağır yaptırımlar getirmeli ki ülkede barış huzur kardeşlik yaşansın.

Yanıtla17
.:

Merhamet etmeyene merhamet olunmaz. Kıtlıkta mı kalmışlar.

Yanıtla08
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title