Haberler

Bipolar hastası genç kadın geride yürek yakan bir video bırakarak kendini astı

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'da bipolar hastası olduğu öğrenilen genç bir kadın çarşafla kendini asarak hayatına son verdi. İntihar öncesi video paylaştığı da ortaya çıkan kadının son sözlerinin "İnsanları kırmayın, insanlar hassas. Benden kalan insanlara, beni seven insanlara budur yani. Buraya kadar. Ölme nedenim şudur, ben hayattan keyif almıyorum artık, keyif alanlar yaşasın" olduğu görülüyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bipolar hastası olduğu öğrenilen bir kadın, çarşafla asılı halde ölü olarak bulundu. Kadının intihar etmeden önce sosyal medya hesaplarından video yayınladığı ve "İnsanları kırmayın, insanlar hassas. Benden kalan insanlara, beni seven insanlara budur yani. Buraya kadar. Ölme nedenim şudur, ben hayattan keyif almıyorum artık, keyif alanlar yaşasın" dediği görüldü.

DAHA ÖNCE BİRKAÇ KEZ DENEMİŞ

Olay, geçtiğimiz günlerde Değirmendere Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'nda yaşayan 43 yaşındaki Özlem Duman, iddiaya göre bir süredir bipolar hastasıydı. Daha önce de birkaç kere intihar teşebbüsünde bulunan kadın, geçtiğimiz günlerde Değirmendere Mahallesi'nde bir apartmanın zemin katında saat 15.30 sıralarında yanında getirdiği çarşafla kendini astı.

İNTİHAR ÖNCESİ VİDEO YAYINLAMIŞ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özlem Duman'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının intihar etmeden birkaç gün önce sosyal medya hesaplarından video yayınladığı öğrenildi.

"CESARETİ KENDİMDE BULDUM, YAPACAĞIM"

Genç kadının videoda "İnsanları kırmayın, insanlar hassas. Benden kalan insanlara, beni seven insanlara budur yani. Buraya kadar. Ölme nedenim şudur, ben hayattan keyif almıyorum artık, keyif alanlar yaşasın. O cesareti kendimde buldum, yapacağım. Bu da bir insanın çıkmaza girdiği zaman... Paylaşmak istedim sadece. Genellikle uyuyarak ölmek istedim ama olmadı. Galiba..." ifadelerini kullandığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Kuşadası 3-sayfa Olaylar Sağlık Güncel Aydın Medya Olaylar 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (65)

YalancıSavar:

Allah inancı olan intihar etmez. İntihar etmekle birini öldürmek yani bir can almak aynı şey. Efkarlı şarkılarla kendinizi gazlamayın bunalıma girersiniz. Gidin camiye derdinizi Allaha anlatın. Psikolojik olarak üstünüzdeki o yükün azaldığını göreceksiniz.

Yanıtla288677
masteng aston:

Camiye gidince cikarken ayakkabi yok.oluyor bunalima giriyoruz.

516258
JY:

CAMİYE GİTMEK BANA İYİ GELMİYOR STRESİM ARTIYOR.

589160
ahmet:

kendimi en çok huzurlu hissettiğim yer camidir.

92573
Marko Apostolidis:

bir insanın kulak vermediği birine gidip ihtiyaç gidermesi anormal değilmi? dargın olduğun komşuya gidip borç istemek gibi? bence allaha iyi günümüzde ugramalıyız, başımız sıkınca değil... ve camiyide rüşvet olarak vermeden... komşu seni sevmem dargınız. ama sen bana borç ver, bak sevmediğin rengi giydim üstüme gibi seni tavlamak için... camiye girmekte rüşvet teklifi gibi...

16241
mehmet türkel:

Marko Apostolidis:bence allaha iyi günümüzde ugramalıyız, demişsin ama eksik iyi gündede kötü gündede uğramalıyızki her an yanımızda olduğunu bilelim,sen inanmayabilirsin o ayrı konu. ,JY:senin sitresinin artması dünya zevklerin elden gidecek korkusu,sen merak etme bu gidişle öldükten sonra hiç zevk alacağın bir şey kalmayacak.

11142
Murat Kılıç:

JY kankiton şeytana da iyi gelmiyor. Siz iyi anlaşıyorsunuz .

14114
Yılmaz Şirin:

Allah kimseyi böyle sinamasin..sen guzel kardeşim büyük konusma Allah'a sığınırım de.bazen en inançlı insan bile ya bı iftiraya ya çoluk çocuğunun açısına dayanamayıp....o yüzden cinnet demişler .intihar edip kurtarilan adama sordular nasıldı neden yaptın bilmiyorum dedi yani şuur yok yaparken o yüzden bizim nasıl olcegimiz belli mi ..Allah hayırlı ölüm versin .herkes yanlış yapar Allah'a sigindimmmm

399
Emrehan Ozgen:

Yılmax Erdoğan’ın yüzünden. Ağır çekim dizisinde damar şarkılarla bastı dramı insanlara, dinleyip dinleyip provoke oluyorlar. Bipolar fena bir durum bu arada… kontrolsüz bırakılmasaymış iyi olurdu ama ne söylense boş artık.

347
alipasa zaman:

onun durumunda olan ancak o durumu anlar bize uzak.

03
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title