Haberler

Lüks araçla evden kaçan 17 yaşındaki genç feci kazada can verdi! Ardında bir de not bırakmış

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy D-100 Karayolu Ankara istikametinde orta refüje çarparak parçalanan lüks otomobili kullanan 17 yaşındaki Saltuk Buğrahan Demir, hayatını kaybetti. Demir'in evden intihar notu bırakarak kaçtığı iddia edildi.

Dün gece yarısı D-100 Karayolu Ankara istikametinde edinilen bilgiye göre Saltuk Buğrahan Demir (17) idaresindeki lüks otomobil aşırı süratle Yenisahra ayrımındaki orta refüje çarptı.

LÜKS OTOMOBİLLE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN GENÇ KAZADA ÖLDÜ

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Çarpmanın etkisiyle lüks otomobilin motoru 200 metre ileriye fırlarken, otomobil tanınmaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçtan fırlayarak ağır yaralanan Demir, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

LÜKS OTOMOBİLLE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN GENÇ KAZADA ÖLDÜ

HAYATINI KAYBETTİ

Yaralı genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde uzun süre trafiğe kapandı. Bariyerlere ok gibi saplanan lüks otomobil, bariyerler kesilerek bulunduğu yerden çıkartıldı. Hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

LÜKS OTOMOBİLLE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLEN GENÇ KAZADA ÖLDÜ

İNTİHAR NOTU BIRAKTI

Kazada ölen 17 yaşındaki sürücünün ehliyetsiz olduğu, ailesine intihar notu bıraktıktan sonra lüks otomobille evden kaçtığı iddia edildi. Notu bulan ailesinin çocuğun peşine düştüğü belirtildi. Babasının da bir süre önce vefat ettiği öğrenilen gencin kullandığı otomobil ise bir reklam ajansına kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Saltuk Buğrahan Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Tuncay Çolakoglu:

ZAMANINDA KOLAY ÜRETİLMİŞ ÇOÇUK ZAMANLA ŞIMARTILMIŞ .SONUÇ BU

Yanıtla16527
ismail bey :

Büyük konuşmamak lazım...

348
Meral Kural:

Çocuk bir ay önce babasını kaybetmiş. Allah ikisine de rahmet eylesin.Kimin ne yaşadığını bilmeden konuşmak çok kolay.

Yanıtla10165
Ömer Can:

Mal mülk olmasada Allah iki lokmayı huzurla yemeyi nasip etmesi.

Yanıtla9122
Eğrioturdoğrukonuş:

Tadir Allah'ın. Allah belki kalbinin güzelliğinden dolayı daha fazla çile çekmesine izin vermedi bel ki de Ailesi bu serveti edinirken kimlerin hakkını yedi kimlerin canını yaktı şimdi bu olaylar oluyor. Biz bilemeyiz allah rahmet eylesin.

Yanıtla4815
koray kılıç:

yaşın 17 daha milli olmadan zorun neydi be yavrum

Yanıtla523
bülent iyigün:

kimbilir intihar edecek duruma getiren derdi neydi çare bulunmaz bir dertmiydi yoksa başka seçeneğimi yoktu diyeceğim lakin intihar edeni ALLAH affetmiyor diye biliyorum ailesine ALLAH sabırlar versin çok zor bir durum..

Yanıtla728
Metin Yalcin:

Fazla para, az ilgi ve sevgi'de ruhsal çöküntü yapar .. Yazık oldu bir gencimiz daha saçma sapan sebeplerden hayattan koptu .. Allah Rahmet eylesin ..

Yanıtla819
tahir pakdil:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla212
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title