Haberler

Maaşını isteyen 22 yaşındaki işçiye işkence! Dişlerini kerpetenle çekip böcek yedirdiler

Güncelleme:
Abone Ol

22 yaşındaki Vedat Kurt, iddiaya göre Antalya'da bir oto bakım atölyesinde çalışırken, alamadığı maaşını istemesi üzerine işyeri ortakları tarafından işkence gördü. Aç ve susuz bırakılan genç adama elektrik verildi ve dişleri kerpetenle çekilerek zorla böcek yedirildi. Saldırganların elinden kaçarak polise sığınan Kurt, şüphelilerin hala ellerini kollarını sallayarak dışarıda gezmesine tepki göstererek yetkililere seslendi.

Şanlıurfa'da yaşayan ve çalışmak için Antalya'ya giden genç, iş yerinden maaşını isteyince türlü türlü işkencelere maruz kaldı. 3 ay boyunca sistematik şekilde saldırıya uğrayan geç adam, "Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkımı kim savunacak" sözleriyle Adalet Bakanlığına seslendi.

ANNESİNE VE KARDEŞİNE BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Şanlıurfa Suruç nüfusuna kayıtlı olan 22 yaşındaki Vedat Kurt'un babası yıllar önce vefat etti. Genç adam ise annesi ve bir kardeşim ile birlikte yaşamaya başladı. Kurt, 4 yıl önce Antalya'da Antepli Ahmet Usta denilen bir oto bakım atölyesinde işçi olarak çalışmaya başladı. 2 yıl boyunca son aylara ait olan alamadığı maaşını isteyince başına akılalmaz olaylar geldi.

Maaşını isteyen 22 yaşındaki işçiye işkence! Dişlerini kerpetenle çekip böcek yedirdiler

DİŞLERİNİ KERPETENLE ÇEKİP BÖCEK YEDİRDİLER

Gazeteci Mehmet Yetim'e konuşan Vedat Kurt'a İddiaya göre iş yerinin ortağı olan A.T., O.T., S.T. ve A.A. isimli 4 şahıs, sırf parasını istediği için türlü türlü işkenceler yaptı.3 gün boyunca aç ve susuz bırakılan genç adama elektrik verildi. İşkencelerin boyutu her geçen gün arttı. Dişleri kerpetenle çekilen Vedat Kurt'a zorla böcek bile yedirildi.

Maaşını isteyen 22 yaşındaki işçiye işkence! Dişlerini kerpetenle çekip böcek yedirdiler

İŞKENCECİLERİN ELİNDEN KAÇARAK POLİSE KOŞTU

İşkenceci 4 kişi 3 ay boyunca Kurt'u rehin tutarak acımasızca şiddet uygulamaya devam etti. Yaraları iyileşen talihsiz genç, saldırganların elinden kaçarak polise sığındı ve şikayetçi oldu. Yapılan çalışmalarda işkence görüntüleri 4 kişinin HTS telefon kayıtlarından çıktı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporunda da yer aldı.

Maaşını isteyen 22 yaşındaki işçiye işkence! Dişlerini kerpetenle çekip böcek yedirdiler

SALDIRGANLARIN SOKAKTA GEZMESİNDEN RAHATSIZ

İşkencenin tüm delillerinin olmasına rağmen saldırganların elini kolunu sallayarak sokakta gezmesine isyan eden Kurt, şahıslar hakkında hiçbir işlemin yapılmadığını söyledi. Üstelik şahıslar, Kurt'u arayarak şikayetinden vazgeçmesini istiyor ve taciz ile tehditlerine devam ediyor.

Maaşını isteyen 22 yaşındaki işçiye işkence! Dişlerini kerpetenle çekip böcek yedirdiler

"BENİM GİBİ GARİBANIN HAKKINI KİM SAVUNACAK?"

Adalet Bakanlığına seslenen 22 yaşındaki Vedat Kurt, "Benim gibi gariban bir vatandaşın hakkımı kim savunacak, ben Adalete nasıl güveneceğim?" sözleriyle yetkililerden yardım bekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Vedat Kurt Antalya 3-sayfa Hukuk Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (138)

şahabettin Ayyıldız:

Yarabbim sen büyüksün, bu zulüm herkese iskence

Yanıtla92K
Birşey demedimki:

Ortadoğu ülkesinden normal manzaralar. Burası Türkiye Cumhuriyeti devleti ve bunlar normal manzaralar...

39
ŞEVKET DURAK:

Ben o çocuğun söylediklerine inandım inşallah adalet yerini bulur yeterki bir insan gariban,yetim olmasın ama unutmayın onunda bir Allahı var kul hakkı diye bir şey var yazık günah sonucu bekliyoruz,

Yanıtla141K
Gelir Geçer Her şey:

Allah mazlumların değil zalimlerin koruyucusudur

1K209
ibrahim eren:

Gelir geçer; işinize gelmeyince Allah. Allah mı dedi isviçre'den kanun getir? Allah'ın kitabında kısas var yani kim ne yaparsa karşılılığını vermek zorundasın. Suçluları cezalandır diyen Allah, hayır serbest bırak diyen Laik sistem

225656
Ömer Can:

güzel ülkeme yaz ayı geldi adalet hala tatilden dönmediği gibi dönmeye niyeti yok

1358
Mengele:

Ohoo sevket bey sen hangi adaletten bahsediyorsun bu ceteler tutuklanacakmi diyorsun daha coook beklersin yarin serbest

5224
Sessiz ciglik:

Yonetim şekli ve kanunlar degismeli. Mevcut yonetim şekli ve onun getirdigi liderlerle bu cark donmuyor artik. 100 yillik cumhuriyet tarihimizde kavgasiz darbesiz sikintisiz bir donemimiz yok. Nedir bu sistemte israr halen anlamis degilim!!!!!

1473
aydg:

İBRAHİM EREN! Hangi ceza kanununda adam öldrni veya rehin alanı serbest bırak yazıyor?kendi ülkesinin anayasasının ilk 3 maddesini ezbere söyleyemeyecek insanlar gelmiş burada yorum yapıyor.sorun yasada değil yasayı uygulamayanda. belli ki iş yeri sahibi antepli abi birilerinin tanıdığı ki delil olmasına rağmen serbest bırakılmış. görmedik mi daha önce yaşamadık mı? şeriat gelse sen inanıyor musun birilerinin tanıdığı olan insanlara şeriat uygulanacak? ezbere konuşmayın bir ya artık Allah aşkına

727
Güven önemlş:

aman Allahım bu vahşi varlıkları hangi anne baba büyüttü, sokakta nelerin arasında dolaşıyoruz, noldu böyle

Yanıtla91K
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title