Haberler

Maganda, haciz için gelen avukatı yere yatırıp kafasına silah dayadı

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de, bir şahıs, haciz için gelen avukatı yere yatırarak kafasına silah dayadı. Olayın ardından avukat hastaneye kaldırılırken şahıs gözaltına alındı. Dehşete düşüren anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bayraklı ilçesi Manas Bulvarı'nda öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Avukat Ege O.B, müvekkilinin alacağıyla ilgili haciz işlemi için spor salonuna gitti.

AVUKATI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Avukat B'nin salonda görüştüğü personel, telefonla işletme sahibi H.H.A'ya haber verdi. Gelen H.H.A, tabancasını çıkarıp Avukat B'nin başına dayadı ve ölümle tehdit etti. Avukat B'yi yere yatırıp başına tekme atan H.H.A, daha sonra spor salonuna girdi.

OLAY ANI KAMERADA

Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilip, sosyal medyada paylaşılan olayın görüntüleri, büyük tepki çekti.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Tedavisi için Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Avukat B'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, H.H.A. polis tarafından gözaltına alındı.

İZMİR BAROSU: MESLEKTAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN

İzmir Barosu'ndan yapılan açıklamada, "Baromuz üyesi bir meslektaşımıza haciz işlemi için bulunduğu iş yerinin önünde saldırıda bulunulmuştur. Baromuzca hastanede bulunan meslektaşımızın sağlık durumu yerinde takip edilmektedir. Meslektaşımıza, yakınlarına ve avukatlık camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi.

Maganda, haciz için gelen avukatı yere yatırıp kafasına silah dayadı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Qwe Qwe:

Kusura bakmayın ama bazi avukatların da hacize geldiğindeki tavırları konuşmaları gerçekten bunu hakedecegi şekilde oluyor.

Yanıtla2664
Samet Yalçın:

ülkenın drumu aynı bu şekil. Aha yok öyle yok böyle . Avukatın kafasına adam silah dayıyor . Anca başınıza gelince anlıcaksınız. :)

Yanıtla944
ahmet say:

ülke maganda doldu

Yanıtla328
Kahraman Süslü:

Adamın 50 60 metreden sesi geliyor, evden birileri telefonla polisi aramıyor(ses yok), elinde telefon olan tek kişide video çekme derdinde.

Yanıtla619
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title