Haberler

Tepki çeken görüntü! Mağazadaki yatakları sokak köpeklerinin emrine verdiler

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da bir ev tekstili mağazasında köpeklerin yatak üzerinde yattığı görüntüler tepki çekti. Mağaza çalışanı, köpekleri yatağın üzerinden kaldırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği mağazada yaşananlar hijyen tartışmalarını da beraberinde getirdi.

İstanbul'da yatak ve ev tekstili ürünleri satan bir mağazada kayda geçen görüntüler tepki topladı. Mağazanın içerisindeki köpeklerin, teşhir için yerleştirilen yatakların üzerinde yattığı görüldü.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Kimileri sokak hayvanlarının davranışlarından ve yaptıkları hareketlerden rahatsız olmazken kimileri ise hayvanlardan korkuyor ve hijyen konusunda tereddüt ederek uzak durmayı tercih ediyor. Bir yatak mağazasında yaşananlar da sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

YATAĞA YATAN KÖPEKLER EŞYALARI KEMİRDİ

Her gün yüzlerce insanın alışveriş yapmak için ziyaret ettiği mağazada sokak köpeklerinin yatağın üstünde yatarak üzerinde bulunan eşyaları kemirmesi tepki topladı. Kimileri ise gördükleri manzara karşısında "Ne kadar tatlı" dedi.

ÇALIŞANIN ÇABALARI YETERSİZ KALDI

Mağaza çalışanı, köpekleri yatağın üzerinden kaldırmak için uğraştı ancak başarılı olamadı. Köpekler, çalışana havlayarak bulundukları yerden ayrılmadı.

GÖRÜNTÜLER HİJYEN TARTIŞMALARINA NEDEN OLDU

Bu olay, hijyen tartışmalarını da beraberinde getirdi. Sokak hayvanlarının üzerinde barındırdığı ve insana bulaşabilen bazı bakteriler ile uyuz gibi temas yoluyla geçen hastalıklar halk sağlığını tehdit ediyor.

GÖNDERİYE YORUM YAĞDI

O görüntülerin altına yüzlerce yorum geldi. Kullanıcılar, "İnsanları maskesiz almıyorlardı", "Buradan alışveriş yapmam", "Çok tatlı bir görüntü", "Parazit olabilir" gibi ifadeler kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

İstanbul 3-sayfa Yaşam 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Dilek Usta:

Hiç de tatlı değil. Alerji olanlar var. Sağlık açısından doğru değil. Geçen kıyafet dükkanın dada kediler T Shirt üzerinde yatıyor lar.

Yanıtla51241
İsmimi ne yapacaksın:

Hep insanlar mı keyif yapacak, üstelik keyif yapmayı hak etmedikleri halde. Helal olsun patili güzellerime, onlar herkeslerden temizdir.

Yanıtla17574
metheone :

götür evinde besle. istersen paket yapıp gönderelim. en az 50 tane toplarım yarım saate.

45136
Ali Korkmaz:

Diyecek söz yok gerçekten. ??

2140
Ahmet Uzturk:

al evine besle o zaman

2041
Murat Celik:

Tabii ki senin gibiler de biraz zevk alması gerekiyor

1612
girilmez:

yok sende keyif yapabilirsin

03
gizli kalsın :

hangi markaymış orası gidip yanlışlıkla yatağı denemeyelim uyuz tenya bagırsak parazitleri ve bir çok hastalık bulaşabilir

Yanıtla42178
Emrah Emir:

çok iyi yapmışlar helal olsun hiçbir insanın alerjisi göz zevki şusu busu bir canlının canından kıymetli değil her konuda insanı öncelikli tutmaktan vazgeçin artık

Yanıtla10945
Motorcu Erdo:

Helal olsun.

Yanıtla8242
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title