Haberler

2 Kişiyi Yaralayan Mahalle Muhtarı Rapor İçin Hastaneye Götürülürken Silahıyla İntihar Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da tartıştığı iki kişiyi silahla yaralayan Mahalle Muhtarı, rapor için hastaneye götürüldüğü sırada üzerinde sakladığı tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Malatya'da tartıştığı iki kişiyi silahla yaralayan Kuyulu Mahalle Muhtarı Mevlüt Ürün, rapor için hastaneye götürüldüğü sırada üzerinde sakladığı tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

MUHTAR İLE MAHALLE SAKİNLERİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Kuyulu Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Muhtar Ürün ile mahallede oturanlarla henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

MUHTAR SİLAHIYLA İKİ KİŞİYİ YARALADI

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Muhtar Ürün, yanında bulundurduğu tabancayla Şadiye Özer ve Cumali Çoban'a ateş ederek yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırıldı.

HAFİF YARALANAN MUHTAR İSE YAKALANDI

İki kişiyi yaralayan muhtar Ürün ise jandarma ekiplerince yakalandı. Kavgada hafif yaralanan Ürün, jandarma tarafından Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

SAKLADIĞI TABANCASIYLA BAŞINA ATEŞ EDEN MUHTAR YAŞAMINI YİTİRDİ

İddiaya göre muhtar yanında sakladığı tabancasını çıkararak başına ateş etti. Ağır yaralanan muhtar Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürüldü. Muhtar Ürün, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Malatya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

rıfkı:

jandarmaların silahla yaralama suçundan gözaltına aldıkları birinin üst aramasını yapmayacak kadar salak olmadığını düşündüğümden haberde bir yanlışlık, yalan olduğunu düşünüyorum

Yanıtla018
AK:

o silahı nasıl saklıyor kardeş ? adamı yakalıyorsunuz üstünü aramıyorsunuz. böyle olmaz kardeş olmaz bir defada işid li yakalandı adamı karakola götürürken adam şöfürun boğazını kesti öldürdü. böyle yakalama mı olur. yakalayınca anadan dogma arıcaksınız kardeş ! arıcaksınız !

Yanıtla114
Ali Cabbar:

Silahı dütünden mi çıkarmış. Jandarma üzerini aramamış mı koskoca silahı fark edememiş mi? Bu işin içinde bir bit yeniği var ama hadi bakalım hayırlısı. Vurduğu kişiler akpli ise kendileri vurup kendi tabancasıyla intihar etti demişlerdir.

Yanıtla44
HÜSEYİN KAYA:

jandarma ceza evine giden aileleri ziyaretçileri arar ancak muhtar ziyaretçi değilmiş jandarma cinayetten yargılanmalı

Yanıtla43
MUHTAR NURULLAH:

yazık çok yazık. . . üstü iyi aranmalıydı kelepçe vurulmalıydı . kasten yaralama çünkü ve 2 kişi

Yanıtla06
celel:

allah. rahmet. etsin. . yaralı. diye. arama. olmamış

Yanıtla24
sasa:

her anlatılan anlatıldıgı gibi olmayabilir gercekler farklı olabilir

Yanıtla05
adsız:

genelde de öyle oluyor

00
aga:

orhan gencebay denilen sahıs yalakalıgında bir sınırı var yeter allah ıcın yeter

Yanıtla23
cemil:

ustu aranmış muhtarın zaten silahida arabanin koltuk altindan almış. bilip bilmeden yorum yapip da devlete camur at izi kalsin yapmayalim

Yanıtla10
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title