Haberler

Malatya'da polis kiracılarına ateş açtı! Annesi dahil 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da bir polis memuru, kiracısı olan akrabası kişilerle alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı. Silahlı kavgaya dönüşen tartışma sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında polis memurunun annesinin de yer aldığı öğrenildi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir polis memurunun da karıştığı silahlı kavgada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay, 12.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi.

Olay, 12.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bir işyerinde akrabalar arasında tartışma çıktı. İşyeri sahibinin oğlu olduğu belirtilen polis memuru M.B.'nin de karıştığı olayda tartışma kavgaya dönüşürken, açılan ateş sonucu 3'ü bayan 5 kişi yaralandı.

Malatya'da silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İl Emniyet Müdürü Arif Çangal'ın da olay yerine gelerek bilgi aldığı olayda hastaneye kaldırılan yaralılardan Abdullah Ç., Gülhan B., Şeref Ç. hayatını kaybetti.

Malatya'da silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

POLİS MEMURUNUN ANNESİ DE ÖLENLER ARASINDA

Olayda hayatını kaybeden Gülhan B.'nin polis memuru M.B.'nin annesi olduğu öğrenilirken, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralılardan Remziye Ç. ile Kadriye Ç.'nin ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Polis memurunun teslim olduğu olayda bölgede inceleme yapan ekipler 1 adet tabanca ile çok sayıda boş kovan buldu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya'da silahlı kavga: 3 ölü, 2 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilyurt Güvenlik 3-sayfa Malatya Güncel Kavga Selim Polis 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

Firat Tas:

Liyakat gözetmeksizin herkesi polis yaparsan sonuçlarını da katlanırsın

Yanıtla133283
Aytekin Balpınar:

Ne alaka,hayat neyi getiriyor bilemezsin,belki aynı durumu sende yaşayacaksın.sen ne yapardın.meslek önemli değil.insanın kendi önemli

68149
Musti40 :

Polisle ne alaka kardeşim Ne alaka? Her insanın bir karakteri vardır, ben örnek çok kişiye yedirdim içirdim borç verdim kimseden ne borcumu alabildim nede bir faydalarını gördüm, aması şu HİÇ peşine düşmedim ve kafamada takmadım ELHAMDÜLİLLAH ALLAHTA DAHA ÇOK VERDİ

1991
CAN Işık:

Mültecilere ses çıkarmayın siz hala nh bulursunuz ev

Yanıtla66165
Doğanbaba:

Ulan hırbo olay hemen bizim yan tarafta oldu konu barınma kira falan değil dükkan tamam mı ayrıca akrabalar iki tarafda önceden aralarında husumette varmış . Olay hemen 50 metre ilerimizde oldu.

7389
Halit:

mülteciler senin benim kalmayacağımız berbat bodrumlarda kalıyorlar

7873
YÜKSEL KARAAĞAÇ:

Sadece mülteciler mi bekar yaşayanların sayısı da azımsanamaz

1419
Hasan Özlen:

Soğan ekmek yeriz diyenlere hakkımı helal etmiyorum.....soğan ekmeğede muhtaç olacağınız günler yakın.....

Yanıtla55161
Unal Kula:

ne mutlu AKP ye bak milleti birbirine düşürdü 17 bin askeri ucret le 15 bin kira isterler se sonuc boyle oluyo

Yanıtla57112
Mehmet Sinan Bayram:

kardes istabul -ankara -izmir 20-25 arasi kiralar 15 mi kaldi

352
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title