Haberler

3 çocuk annesi genç kadın yatağında silahla vurulmuş halde bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da üç çocuk annesi bir kadın, ikametinde tabanca ile göğsünden vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadın yaşamını yitirirken, genç kadının eşi ise gözaltına alındı.

Malatya'nın Darende ilçesinde 33 yaşındaki üç çocuk annesi bir kadın, ikametinde tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadın kurtarılamadı.

Olay, sabah saatlerinde Darende ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, üç çocuk annesi Aslı P.'yi (33) odasında hareketsiz halde bulunan aile yakınları, durumu, jandarma ile sağlık ekiplerine bildirdi.

EŞİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine ikamete gelen sağlık ekipleri tarafından Kuluncak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aslı P., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Göğüs bölgesinde kalbine yakın bir noktada tabanca ile vurulduğu tespit edilen Aslı P.nin cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılırken, genç kadının eşi S.P. gözaltına alındı. Olayla ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Politika İnceleme Darende malatya 3-sayfa Güncel Çocuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

1gerceklerinsesi:

Kalbine sıktıysa gönül ilişkisi ile bir mevzu var demektir. 2 taraf için de çok kötü bir durum. Olan çocuklara oldu gariplerim bu haberi okuyorsanız her zaman bir abi olarak yanınızdayım, alta yorum yazın

Yanıtla538
1gerceklerinsesi:

Değdi mi şimdi ha kirvaa?

44
Metehan Eryilmaz:

Tebrikler sherlock

25
Hasan Turk:

Ne diyeyim.gercegi desem.kabul.olmuyor.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title