Haberler

Pitbull saldırısına uğrayan adam, korku dolu o anları anlattı: Ayağım koptu zannettim

Güncelleme:
Abone Ol

Maltepe'de Eser Alkurt isimli adam, tasmasız dolaşan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Güpegündüz yaşadığı korkunç anları: "Ayağım koptu zannettim" ifadeleriyle anlatan Alkurt, köpeğin sahibinden şikayetçi olacağını belirtti.

Maltepe'de tasmasız dolaşan pitbull cinsi köpek bir vatandaşa Eser Alkurt isimli vatandaşa güpegündüz saldırdı. Saldırı anları cep telefonu kamerasına yansırken Alkurt yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Alkurt tedavi sonrası taburcu edildi. Alkurt, yaşadığı korku dolu anları anlatarak köpeğin sahibi kadından şikayetçi olacağını belirtti.

Olay, geçtiğimiz günlerde Maltepe Küçükyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Maltepe'ye arkadaşıyla birlikte kuruyemiş ürünü bırakmaya giden Eser Alkurt, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırgan köpek Alkurt'u bacağından ısırırken etrafta bulunan vatandaşlar saldırgan köpeğe müdahale edip saldırıya uğrayan vatandaşı kurtarmaya çalıştı. Yaşadığı anları anlatan talihsiz adam: "Eser Alkurt, "Ayağım koptu zannettim. Yürümekte güçlük çekiyorum. Ayağımda yaralar, kesikler var. Şikayetçi olacağım" ifadelerini kullandı.

Pitbull saldırısına uğrayan adam, korku dolu o anları anlattı


"YÜRÜME GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORUM"

Saldırıya uğrayan Eser Alkurt, "Maltepe'de bir kuruyemiş toptancısına mal bırakırken yan bahçenin duvarından atlayarak bir tane pitbull geldi. Yanımda arkadaşım vardı önce ona saldırdı, 5 dakika kadar yerde sürdürdü kurtarmaya çalıştık olmadı. Arkadaşım sonra duvardan arkaya atladı, sonra benim üstüme geldi köpek ayağımdan kaptı, çok mücadele ettik ama bir türlü ayağımdan atamadım. Böyle bir talihsiz olay yaşadık, başımıza geldi. Ayağımda çok büyük kesikler var, yaralar var ama köpek ısırığı olduğu için dikiş atamadılar. Tendonlarda zedelenme var, yürüme güçlüğü çekiyorum. Köpeğin sahibi hanımefendi köpek sahipsiz gibi davrandı. Beni ne aradı ne sordu, geçmiş olsun diyebilirdi, özür dileyebilirdi ama yapmadı. Şikayetçi olmayacaktım ama bu tavırdan sonra olacağım. Benim yerimde bir çocuk olabilirdi. Bir çocuk olsa ayağını koparırdı. Acıyı hala ayağımda hissediyorum. Görüntüler de var ayağım koptu diye bas bas bağırdım" dedi.

Pitbull saldırısına uğrayan adam, korku dolu o anları anlattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Sahibinden Güvenlik Maltepe 3-sayfa Hukuk Yaşam Güvenlik Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title