Haberler

Koca dehşeti! Önce tartıştığı karısına sonra kalbine sıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ailevi sebeplerle tartışan Süleyman Öter, önce eşine av tüfeğiyle iki el ateş etti, sonra tüfeği kalbine dayayarak tetiğe bastı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Eşiyle tartışan koca dehşet saçtı. Av tüfeğiyle önce eşine, daha sonra aynı silahla kalbine sıktı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde karı kocanın hayatını kaybettiği belirlendi.

Koca dehşeti! Önce tartıştığı karısına sonra kalbine sıktı

Korkunç olayın adresi Antalya'nın Manavgat ilçesiydi. Edinilen bilgiye göre Süleyman Öter ve karısı Gülfer Öter arasında ailevi sebeplerden dolayı tartışma yaşandı. Tartışma sırasında av tüfeğini alan Süleyman Öter, evin avlusunda karısı Gülfer Öter'e 2 el ateş etti. Öter ardından tüfeği kalbine dayayarak tetiğe bastı. İhbar üzerine yeni Antalya-Konya karayolu üzerindeki olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu, Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Süleyman Öter ve karısı Gülfer Öter'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Koca dehşeti! Önce tartıştığı karısına sonra kalbine sıktı

Süleyman Öter ve karısı Gülfer Öter'in cenazeleri Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Koca dehşeti! Önce tartıştığı karısına sonra kalbine sıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aile İçi Şiddet Yerel Haberler Politika Manavgat 3-sayfa antalya Aile İçi Şiddet Yerel Haberler 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Perwer:

Aile içi cinayet ve şiddet vakaları artarak sıradanlaşıyor ancak ortada ne bir aile bakanı var, ne de bir devlet eli. Durum gerçekten çok vahim. Milletin %80’e yakını aile bakanının ismini dahi bilmiyor.

Yanıtla341
Rebul:

değer mi ...boşanın gitsin...bende boşandım eski eşim beni adliyelerde süründürdü..ben ne yaptım 5 yıl oldu ne merak ettim ne aradım ne sordum unutuldu gitti

Yanıtla13
sade vatandaş:

öfke sinirle anında yapılan davranışlar her zaman hatalı olur yapmak istediğiniz hareketi yapmayıp bir süre bekleyin eminim bundan vazgeçeceksiniz

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title