Haberler

Manisa'da çıkan orman yangınında evini ve tarımsal ürünlerini kaybeden vatandaş köpeğine sarılarak ağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'nın Gördes ilçesinde çıkan orman yangınında evini ve tarımsal ürünlerini kaybeden bir vatandaş, yangından sağ kurtulan köpeğine sarılarak ağladı. Yangın nedeniyle Salihli'nin 4 köyü tedbir amaçlı boşaltıldı.

Manisa'nın Gördes ilçesinde geçtiğimiz çarşamba günü çıkan orman yangını devam ediyor. Gördes'te başlayıp Salihli'ye kadar uzanan orman yangınında evini ve tarımsal ürünlerini yangında kaybeden vatandaş, sağ kurtulan köpeğine sarılarak ağladı.

Gördes'in Karayakup köyü tamamen yanarken, yangının ulaştığı Salihli'nin 4 köyü de tedbir amaçlı boşaltıldı. Boşaltılan köylerden biri olan Kale köyünün Beşiktaş mevkiindeki evi ve tarımsal ürünleri yanan genç adam yangında kaybolan köpeğini yanan evin bahçesinde bulunca gözyaşlarına hakim olamadı. Ümit Yılmaz isimli genç adam alevlerin bir anda geldiğini ve her şeyi küle çevirdiğini anlattı. Gözyaşları içinde yanan evi ve depolarındaki saman, buğday ve tütün gibi tarımsal ürünlerini de kaybettiğini anlatan Yılmaz, çaresizlik içinde, yangından kurtulan ve yanan evinde nöbet tutan köpeğine sarılarak ağladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Orman Yangını Acil Durum 3-sayfa Salihli manisa Gördes Güncel Yaşam Doğa Acil Durum Doğa 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title