Haberler

Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! 45 yaşındaki adamı bıçaklayarak katlettiler

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'da okul bahçesine kurulan havuzda kavga eden çocukların aileleri karşı karşıya geldi. Olay sonrası karşı tarafın evine kalabalık grupla gelen aile üyeleri, 45 yaşındaki İsmail Sönmez'i bıçaklayarak katletti. Olaya karışan 8 kişi her yerde aranıyor.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu kan aktı. Kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti.

ARAÇLA DUVARI YIKIP KAPININ ÖNÜNDEKİ ADAMI BIÇAKLADI

Olay, Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Dün okul bahçesine kurulan havuzda kavga eden iki çocuğun aileleri de kavgaya dahil oldu. Büyüyen kavgada taraflardan biri, bugün akşam saatlerinde yanındaki kalabalık bir grupla diğer ailenin evine geldi.

Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! 45 yaşındaki adamı bıçaklayarak katlettiler

Hafif ticari araçla önce duvara çarparak yıkan şahıs, ardından kapının önünde bulunan 45 yaşındaki İsmail Sönmez'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan İsmail Sönmez, olay yerine gelen ambulansla Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İsmail Sönmez hayatını kaybetti.

Çocukların havuz kavgasına aileler de dahil oldu! 45 yaşındaki adamı bıçaklayarak katlettiler

Sokağa ise Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S. ve S.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Sönmez Şehzadeler Güvenlik 3-sayfa Olaylar Güncel Manisa Kavga Hukuk Olaylar Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (63)

Raymond null:

idam gelmediği sürece böyle olaylar her zaman olacak. net

Yanıtla401K
Lütfen Bırakın Konuşayım:

İdam olmaz çünkü sadece Allah alabiliyor canı diyorlar.

53560
Fatih Kahreman:

kısas diyelim

21527
Nilay Durmaz:

Allah in verdiği cani Allah alır zaten. Lakin masum bir insanı sebepsiz yere öldüren için de ceza var dinimizde. Kissas diyor Allah kuran da açıkça. Bu ne demek. Sebepsiz yere Birini öldüren aynı şekilde cezalandırılabilir. Dinimiz gerçekten iyi incelenirse kanunları ve kuralları yönünden yeryüzündeki en iyi hukuka ve adalete sahip. Ama maalesef bilen bilmeyen istediği şekilde carpitmaya çalışıyor

19462
Can Kutlu:

Önce var olan yasaları doğru düzgün uygulasınlar ölüm cezasına gerek kalmaz. Var sayalım ki ölüm cezası geri geldi, yarın senin veya başka birinin masun çocuğuna uygulamayacakları ne malum. Türkiye'ye ölüm cezası gelmemeli.

12937
Marko Apostolidis:

@nilay hakikatin 3/1 anıyorsun 3/2sini ört bas ediyorsun. 1. kısas 2. af 3. kan parası. neden hep 1 diye tuttruyorsunuz? allahta kısas yaparsa dünyada insan kalmayacak, sen dahil (her günahın cezasını verseydim nesliniz tükenmiş olacaktı) hz. peygamber amcası için intikam almak istedi ama allah intikama engel oldu (git oku). ve ayet... katili af edene büyük sevap ve... size işkence edenleri af edin... şu an kimse hayatta olmayı hak etmedi...

579
Etna null:

köpeklerle beraber şehir eşkiyaları da toplatılsın

Yanıtla7825
Ömer Can:

bunlar köpeklere kurban olsun köpekleri bırakıp bunları itlaf etmek gerek

583
Buğra Er:

İnsan hayatı çok ucuz çooook

Yanıtla6485
Marko Apostolidis:

ucuz değil... onurun gururun karşısında boyu küçük kalıyor...

766
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title