Haberler

Mansur Yavaş'la ilgili paylaşımı nedeniyle Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Sokak hayvanları ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sosyal medya paylaşımıyla sert bir şekilde eleştiren NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı.

Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirdiği paylaşımının ardından zorunlu izne çıkarıldı.

Mansur Yavaş'la ilgili paylaşımı nedeniyle Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldıGülbin Tosun

"BİR BARDAK SUYA MUHTAÇ OLUN O ZAMAN"

Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sokak hayvanlarıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert sözlerle yüklendi. Yavaş'ı etiketleyen Tosun, "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" dedi.

Mansur Yavaş'la ilgili paylaşımı nedeniyle Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

"MANSUR YAVAŞ" PAYLAŞIMININ ARDINDAN ZORUNLU İZNE ÇIKARILDI

Paylaşımın ardından Tosun'un işine son verildiği iddia edildi. Açıklama yapan Tosun zorunlu izne çıkarıldığını belirtti. Tosun şunları söyledi: "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok."

Mansur Yavaş'la ilgili paylaşımı nedeniyle Gülbin Tosun zorunlu izne çıkarıldı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hayvan Hakları Gülbin Tosun Gülbin Tosun Sosyal Medya Mansur Yavaş Mansur Yavaş Sosyal Medya 3-sayfa Medya Yaşam NOW Hayvan Hakları Sosyal Medya 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

Emre Alemdar:

Gülbin hanım haklı sonuna kadar yanındayız artık doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar oldu herkes aynı yazıklar olsun size

Yanıtla754282
Halil yılmaz:

Cumhurbaşkanını her gün eleştirince bir şey olmuyor, Mansur Yavaş’ı bir kere eleştirince işten kovuluyor. Sorsan Tayyip Erdoğan diktatör bunlar demokrat

01
Seyfi İyigör:

Doğru söylüyor olabilir birçok barınak ta şartlar çok kötü olduğu söyleniyor ilgisiz kalıyor can bu

Yanıtla332183
man over:

Peki sen hiç hayvan severlerin ortaklaşa toplanıp barınak kurduğunu gördün mü ? Göremezsin çünkü %90'ı hayvanlar üzerinden para kazanıyor.Kazandıkları paraları niye hayvanlara yedirsinler.

00
Erdemli:

Hani demokrasi hani düşünce özgürlüğü?

Yanıtla152338
Ali Tokgöz:

işlerine gelince düşünce özgürlüğü.Yani bunlarında hiçbirinden farkı yok.

00
Cevap :

İçeri atılan kişi çıksın o zaman düşünce özgürlüğüne inanırız.

00
Brh atr:

yok be ustam hepsi göstermelik yersen

00
ERKAN :

Sizin özgür gazeticiliğiniz hep muhalefete

00
osman Nat:

Hani Özgür gazetecilik nerde kaldı

Yanıtla133317
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title