Haberler

Kız kardeşleri feci kaza ayırdı! Biri 8 aylık hamile iki kız kardeş hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'de meydana gelen feci trafik kazasında ağır yaralanan kardeşler Özlem Nerse Karadaş ve Rojbin Nerse hayatını kaybetti. Kardeşlerden Özlem'in 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Olayın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Mardin'de bir tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kız kardeş can verdi. Hayatını kaybeden kardeşlerden birinin hamile olması ise yürek dağladı.

OTOMOBİL İLE TIR BİRBİRİNE GİRDİ

Dün sabah saatlerinde Mardin-Diyarbakır kara yolu Mazıdağı Üçyolu mevkisinde Mehmet Karadaş idaresindeki otomobil ile tır çarpıştı. Çarpışma sonucu sürücüyle birlikte Rojbin Nerse, Özlem Nerse, Suphiye Nerse ve Çetin Nerse yaralanmıştı.

SIKIŞTIKLARI ARAÇTAN ÇIKARILDILAR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralılar sıkıştıkları yerden çıkarılarak, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDEN KIZ KARDEŞLERDEN BİRİ HAMİLE ÇIKTI

Kazada, iki kız kardeş Özlem Nerse ve Rojbin Nerse ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan iki kız kardeş, 24 saatlik yaşam mücadelesini kaybetti. Kardeşlerden Özlem'in 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. İki kız kardeşin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri de güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları 3-sayfa trafik Mardin Güncel Yaşam Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Mehmet Appak:

3 can gitmiş. Kırmızı ışık ihlali yapan TIR şöförü. Bir de yeşilde geçmek için gaza daha da basmış gibi duruyor. Bu tır şöförü Kasten 3 insanı öldürmekten yargılamalı.

Yanıtla6152
Ferhat Uras:

Her bir ölen kardeşlerimiz için ayrı olmak üzere iki kez olası kastla insan öldürmekten ceza alır. Bu ceza ona yeter, ama giden canlara yazık.

248
Serkan Wash:

birkaç dakika kırmızı ışıkta durmadı tır şoförü şimdi ömür boyu içeride bekler yeşilin yanmasını.

Yanıtla479
İbrahim Coşkun:

Tır kırmızıda geçmiş yazık ya ne acelen var

Yanıtla279
CAN Işık:

Ya yeşilde bile öyle geçilmez

049
Yavuz Deyer:

bu tır şoförü inşallah büyük ceza alır

Yanıtla157
Güven önemlş:

Allah aşkına sarı da da geçmeyin, bu ne feci kaza, Allahım sen herkesi koru

Yanıtla052
uLuBeY null:

Şimdi hatanın kimde olduğunu herkes görüyor ancak şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar maalesef eğitim seviyesi yerlerde sürünen bir ülkede yaşıyoruz. Ne kadar kurallara itibar etsek te yetmiyor. Ben yeşil ışıkta geçerken bile iyice etrafımı süzerek geçiyorum. Çünkü bu kazada da görüldüğü üzere kırmızı ışıkta geçmeyi alışkanlık etmiş, insanların canını malını umursamayan yığınla insan var. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla042
Uğur Onur:

Aynen kardeşim şahsen haklı olmaktansa hayatta olmayı tercih ederim

016
Hakan :

Bu arabalar kimlerin canına sebep olmadı ki

Yanıtla131
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title