Haberler

Marmaray'da bir şehir magandası! Rahatlığı yetmedi bir de tehditler savurdu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Marmaray'da terliklerini çıkarıp 3 kişinin oturacağı koltuklara yatan ve çıplak ayaklarını da vagon kolonuna dayayan bir şahıs seyahat eden yolcular kadar görüntüleri izleyenleri de isyan ettirdi. Bununla da kalmayan şehir magandası görüntüleri paylaşan hesaplara da sesli mesaj göndererek tehditte bulundu.

Dün İstanbul Marmaray'da seyahat eden bir kişi terliklerin çıkardı, üç kişilik oturacağı koltuklara yattı, valizini de yastık yaptı. Çıplak ayaklarını da vagon kolonuna dayayan şahıs, diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırmadan yolcuğa devam etti.

"GÜVENLİKLER MÜDAHALE ETMEDİ"

"Pes" dedirten görüntü sosyal medyada hızla yayıldı.Yolcular,Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Marmaray'daki güvenlik görevlilerin söz konusu kişiye müdahale etmemesine tepki gösterdi.

"İYİ OLMAZ HA, ÇABUK SİL FOTOĞRAFI"

Fotoğrafın yayınladığın hesaplara ses kaydı gönderen şahıs, "Dostum fotoğrafın kendisi benim. Marmaray'da çekilmiş. İstanbul Gebze'den geliyordum. Yorgunum, uzanmışım. Çabuk silsene bunu. İyi olmaz ha, çabuk sil" ifadelerini kullanarak tehditte bulundu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Marmaray 3-sayfa Güncel Toplum Yaşam 3.Sayfa Toplum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Mustafa Gözüaçık:

Adam yorulmuş yatmış vagonun da kalabalık olmadığı belli Ee herkes Alaçatı da bodrum da Marmaris’te uzanamıyor. Şu garibanı bi salın be kardeşim.

Yanıtla47439
Recep Aydın:

yorgun diye orda uzanamz keko. İnsan biraz görgülü olur. o zaman herkes don gömlek uzansin. pis ayaklarini oralara vuruyor

09
Göktuğ Alperen:

gün gelecek o gariban dediğin seni gariban edecek

15
Mert Kafkas Sahin:

Bir tek o mu yoruluyor hırt? Her yorgunum diyen ayakları ile uzansın dayasın saga sola madem

06
veli İdi:

Mustafa,diyelim adam sıkıştı,tuvalet ihtiyacı geldi,evinin duvarına yaptı. Ne diyeceksin? Sal kardeşim,devam et,çoluk çocuk görsün önemli değil mi diyeceksin?

06
apolat:

herşeyin adabı var, gelip bende senin yatak odanda uzanayım o zaman, malum yorgunluk

06
Halit:

genç haklı yorgun her yer boş uzanmış ne var bunda

Yanıtla33527
Cpolat:

hiç tc vatandaşına benzemiyor terlik falan

Yanıtla35295
Göktuğ Alperen:

arınma gecesi şart oldu

Yanıtla11193
Damla Sengul:

dikkat et ama

20
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title