Haberler

Maskeli grup dükkana girip telefoncuyu böyle kaçırdı! "Pardon, birine benzettik" deyip bıraktılar

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da film sahnelerini aratmayacak bir olay yaşandı. Sultangazi'de yüzleri maskeli bir grup telefoncuya girerek dükkan sahibi Sultan Kılıç'ı kaçırdı. O anlar kameralarla da kayıt altına alınırken şahıslar daha sonra Kılıç'ı "Kusura bakma, birine benzettik" diyerek serbest bıraktı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde duyanları hayrete düşürecek bir olay meydana geldi. Bir telefoncuya giren yüzleri maskeli 5-6 kişilik bir grup, dükkanı işleten Sultan Kılıç'ı kaçırdı.

YANLIŞLIK OLDUĞUNU ANLAYINCA BIRAKTILAR

Koluna girip Kılıç'ı dükkandan çıkaran ve arabaya bindiren grup, kısa süre sonra bir yanlışlık olduğunu fark etti. Kılıç'a bir video izleten ve onun yanlış kişi olduğunu anlayan kişiler, Sultan Kılıç'a ''Pardon, kusura bakma. Birine benzettik" ifadelerini kullandı.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan kaçırma anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Kılıç da "Beni aldılar, sonra bıraktılar. Kusura bakma dediler. Kimi kaçıracaklardı bilmiyorum, birine benzetmişler" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Gözde Nur Bayar - 3.Sayfa

Sultan Kılıç Sultangazi İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

SeyYah Saruhanli:

olay komik ama şimdi polis bu kişileri araştırdımı aldımı ? önemli olan bu

Yanıtla453
arif simsek:

kesin yabancı uyruklular ya afganlı ya iranlı türkiye bitmiş

Yanıtla2027
Busra Engem:

Ülkeye bak İsteyen istediğini dükkandan evinden alıp gidiyor..bu cesareti nereden kimden alıyorlar!! Yazının devamında da bu zorbalığı yapanların yakalanıp yakalanmadığı yazmıyor,yani o kişiyi bulana kadar bu grup ellerini sallayarak gezecekler anladığımız kadarıyla

Yanıtla013
ceromi:

bu nasıl bir adalet sistemi millet resmen eşkıya olmuş devlet buna nasıl müsade eder şu cezaları arttırın yapanın yanına kar kalıyor emin olun kaçıranların en az on tane suç kaydı vardır elini kolunu sallayarak geziyorlar

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title