Haberler

Haber alamayınca Özge öğretmenin evine giden arkadaşları manzara karşısında yıkıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de bilim ve sanat merkezinde görevli matematik öğretmeni kadın, yaşadığı evde meslektaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Pamukkale ilçesine bağlı Çamlaraltı Mahallesi'nde bilim ve sanat merkezinde matematik öğretmeni olarak görev yapan Özge Duru'dan (35) haber alamayan meslektaşları, Duru'nun yalnız yaşadığı eve gitti. Çalan kapının açılmamasının ardından itfaiyeyle beraber içeri giren öğretmenin meslektaşları, Duru'nun cansız bedeniyle karşılaştı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Güvenlik önlemleri alan ekipler detaylı çalışma gerçekleştirirken, acı haberi alan aile yakınları sinir krizi geçirdi. Öğretmenin cenazesi, evde yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Matematik öğretmeni kadın, evinde ölü bulundu

SAĞLIK PROBLEMLERİYLE MÜCADELE EDİYORDU

Sağlık problemleri olduğu öğrenilen ve bundan dolayı hayatını kaybettiği değerlendirilen Duru'nun kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Matematik öğretmeni kadın, evinde ölü bulundu

Matematik öğretmeni kadın, evinde ölü bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

mahalle sakini:

Ölüm sebebinin kalp krizi olduğunu tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok sanırım. Toplu katliamlar devam ediyor. Suçlular hala dışarda.

Yanıtla1881
SADE YORUMCU:

Yurtdışında artan ölümler sebebiyle sıvı üreticilerine davalar açılırken bizim ülkemizde kimse toz kondurmuyor ama her gün gencecik insanlar ölüyor.

342
Ütopik Yorumcu:

Aşılardan sonra gençlerde kalp krizi çok fazla sayıda arttı

Yanıtla760
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title