Haberler

Medyaradar'a erişim engeli! Haberlerin kaldırılmasına rağmen site kapatıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Haber sitesi Medyaradar'a erişim engeli getirildi. Kararın, bir medya şirketinin şikayeti üzerine alındığı belirtildi. Medyaradar'ın avukatı, şikayet konusu iki haber linkinin kaldırılmasına karşın sitenin erişime tamamen kapatıldığını açıkladı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de karara tepki gösterdi

Türkiye'nin önde gelen haber sitelerinden Medyaradar.com mahkeme kararıyla kapatıldı. Medyaradar avukatlarının erişim engeli kararının ayrıntılarına ulaştıktan sonra gerekli hukuki işlemleri hızla yapması ve sitenin tekrar yayına başlaması bekleniyor.

"HUKUK DEVLETİ İLE BAĞDAŞMAMAKTA"

İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından alınan kararla haber sitesi Medyaradar'a erişim engeli getirildi. Medyaradar'ın avukatı Fahri Emeksiz, "Günlük binlerce haberi halka ulaştıran bir medya kuruluşunun iki linkten dolayı erişime tümden kapatılması hukuk devleti ile bağdaşmamaktadır. İki haber için halkın haber alma hakkı yargı tarafından engellenmiştir. İncelense linklerin kaldırıldığı görülecekti" dedi.

Bir medya grubunun başvurusuyla, haber sitesi Medyaradar'a erişim engeli getirilirken Medyaradar, mahkeme kararına konu olan iki haberin de kaldırılmasına rağmen sitenin engellendiğini açıkladı.

Sadece yurt dışı ip adresinden girenler Medyaradar sitesindeki haberleri okuyabiliyor.

MEDYARADAR HAKKINDAKİ ERİŞİM ENGELİ KARARINI DUYURAN PAYLAŞIM;

Medyaradar'a Mahkeme Kararıyla Erişim Engeli Getirildi

Kaynak: Haberler.com / Muhammed Furkan Güneş - 3.Sayfa

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Teknoloji İstanbul Türkiye 3-sayfa Hukuk Medya Hukuk 3.Sayfa Medya Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

demokrat devrinde de böyle baskı ve sansür vardı en son tahkikat komisyonu kuracaklardı başaramadılar ........özgür basın susturulamaz

Yanıtla198
hikmet yaşar:

talibanı ve işiti kötülerseniz kapanırsınız

Yanıtla60
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title