Haberler

Memur-Sen'e bağlı sendikaların Ankara yürüyüşü sona eriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen, Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen tarafından sendikal kazanımların korunması ve talepleri için Bolu'dan Ankara'ya gerçekleştirilen yürüyüş eyleminde son gün yaşanıyor. Ankara'ya ulaşan sendikalar yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. İsmail Haniye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin de Memur-Sen'e bağlı sendikalar bugünkü yürüyüşünü Haniye ve Filistin'e adadı. Sendikacılar bugünkü yürüyüşlerini ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla gerçekleştiriyor.

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen, Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen tarafından sendikal kazanımların korunması ve talepleri için Bolu'dan Ankara'ya gerçekleştirilen yürüyüş eyleminde son gün yaşanıyor.

Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen, Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen tarafından sendikal kazanımların korunması ve talepleri için Bolu'dan Ankara'ya gerçekleştirdikleri yürüyüş eyleminde son gün yaşanıyor. Ankara'ya ulaşan sendikalar yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması gerçekleştirecek.

İsmail Haniye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin de Memur-Sen'e bağlı sendikalar bugünkü yürüyüşünü Haniye ve Filistin'e adadı. Sendikacılar bugünkü yürüyüşlerini ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla gerçekleştiriyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İsmail Haniye Politika Filistin 3-sayfa Güncel Ankara Enerji İran Bolu 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title