Haberler

Tır, mini aracı oyuncak araba gibi sürükledi

Güncelleme:
Abone Ol

Hatay'da cadde üzerinde ilerleyen tır, aynı istikamette seyir halinde olan mini elektrikli aracı önüne alarak oyuncak araba gibi metrelerce sürükledi.

Hatay'da seyir halindeki tır, aynı istikamette ilerleyen mini aracı önüne alarak metrelerce sürükledi o anlarsa kameraya yansıdı.

Kaza, Dörtyol ilçesi Özerli Mahallesi'nde yaşandı. Cadde üzerinde ilerleyen tır, aynı istikamette seyir halinde olan mini elektrikli aracı önüne alarak sürüklemeye başladı. Tırın, mini aracı oyuncak araba gibi metrelerce sürüklediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazada yaralanan olmazken araçlarda hasar oluştu.

Tır, mini aracı oyuncak araba gibi sürükledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trafik Kazaları Otomobil 3-sayfa Güncel Hatay Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Bilirkişi:

Boyutları yükseklikleri ve hızları standart dışında olan araçlar trafikte tehlike arzediyor.. Alışveriş sepeti boyutunda araba mı olur ! Alışveriş sepeti kadar kullanım kapasitesi bile yok bunların.

Yanıtla424
ismail bey :

Bizim mahallede de var aynısı... Her gördüğümde, bunu nasıl trafiğe çıkarıyorlar, biri önüne katıp, götürecek diyorum... Bunung ibi birde elktrikli üç tekerli araçlar var... İyice hindistana döndük, çin bizi geçti zaten kalite olarak...

Yanıtla46
Sevcan Demir:

Ya ne alakası var, tırlar büyük araca hiç mi çarpmıyor, tır tıra bile çarpıyor. Küçük olması, büyük olması birşey değiştirmiyor. Trafiğe çıktığında herkes dikkatli olacak, gözünü açacak, kurallara uyacak, saygılı olacak, telefona, tablete bakmayacak

Yanıtla26
Vatansever:

Bende tır şöförüyüm.en çok tırstığım araç bu ve bunun gibi üç tekerlekli vs olanlar..birgün ezeceğim diye çok korkuyorum

Yanıtla15
Punisher null:

sagdan hizla onune gecmistir yoksa onunda suruklemezdi onu

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title