Haberler

Ölü bulunan öğretmenin katili, öğretmen sevgilisi çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de yazlık evde ölü bulunan 47 yaşındaki 2 çocuk annesi öğretmenin, öğretmen sevgilisi M.O. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katilin, cinayetten sonra kadının kredi kartından hem alışveriş yaptığı hem de para çektiği belirlendi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 6 gündür kayıp olarak aranan 47 yaşındaki 2 çocuk annesi öğretmenin bir yazlık dairede öldürüldüğünün ortaya çıkmasının ardından yapılan çalışmada, katil jandarma tarafından yakalandı.

Olay, Ayaş Yemişkumu Mahallesi Sebaste Caddesi'ndeki bir yazlık sitede meydana geldi. 47 yaşındaki 2 çocuk annesi matematik öğretmeni Derya Demir'den 6 gündür ailesi haber alamadı. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Demir'in cenazesi dün sitede babasının evinin karşısındaki yazlık dairede bulundu. Eşyalı yazlık daireden gelen kötü kokular üzerine kayıp kadının aile bireyleri tarafından çağrılan çilingirle kapı açıldı. Kapı açıldığında kayıp öğretmenin cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma ve savcının yaptığı inceleme sonrasında kadının cansız bedeni otopsi için önce ilçe devlet hastanesine ardından da Mersin Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Yapılan otopside kadının bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Ölü bulunan öğretmenin katili, öğretmen sevgilisi çıktı

AYNI SEMTTEKİ PANSİYONDA 5 GÜN KALMIŞ

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bıçaklanarak öldürülen öğretmenin katili ile ilgili çalışma yaptı. Ekiplerin yapığı çalışmada bekar olan Demir'in, özel bir kurs merkezinde öğretmen olan erkek arkadaşı M.O. belirlendi. Şüphelinin cesedin bulunduğu aynı semtteki bir pansiyonda 5 gün kaldığı, kaybolduğu gün ise bölgeden ayrıldığı ortaya çıktı.

Ölü bulunan öğretmenin katili, öğretmen sevgilisi çıktı

KADININ KREDİ KARTIYLA ALIŞVERİŞ YAPMIŞ

Öldürülen 2 çocuk annesi öğretmenin kredi kartından hem alışveriş yapan hem de iki defa para çektiği ortaya çıkan şüpheli M.O., jandarma tarafından düzenlenen operasyonla Konya'da yakalandı. Cinayeti itiraf eden şüpheli, Konya'dan Mersin'in Erdemli ilçesine getirilerek jandarmada ifadesi alındı. Şüpheli daha sonra sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Demir'in cenazesinin memleketi Karaman'da defnedileceği bildirildi.

Ölü bulunan öğretmenin katili, öğretmen sevgilisi çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alışveriş Polisiye 3-sayfa Erdemli Güncel mersin Çocuk Polisiye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Yusuf Zuleyha:

Laik Atatürkçü ogretmenler

Yanıtla164103
FAKIR VATANDAS:

katilin meslekle ne alakası var burada öğretmenleri katil veya olağan bir katil zanlısı olarak gösteriyorsunuz.herkes katil olabilir. ne alaka

Yanıtla97105
Serhat Dere:

Vay be öğretmenlere de güvenmemek gerekir birde cocuklarimizi onlara emanet ediyoruz her sinifta kamera olmali,ohretmenler odasinda da kamera olmali

29
Tac Taco:

Hoca olunca bunlar hep böyle diye veryansin yapıyorsunuz. Hocaların hepsini bir kefeye sokuyorsunuz.

29
Mehmet Gazanfer:

Topluma örnek olması gereken öğretmenler bunu yaparsa onların öğrencileri neler yapar

Yanıtla43136
Merxas:

250 Gr uğruna nice canlar yok oluyor

Yanıtla42112
Abdullah KARAMAN:

çocuklar kimlere emanet? hey yavrum hey.

Yanıtla19107
Brh atr:

bu nasıl bir olay eğitim herkese şart demekki

Yanıtla2288
YalancıSavar:

aşırı laiklikten oluyor bunlar

56
orhan eren:

en kiyak meslek ogretmenlik.

Yanıtla3941
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title