Haberler

Film sahnesi değil gerçek! Ekiplerin baskın yaptığı konteynerden neler çıktı neler

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de polis, ev görünümlü bir konteynerde yaptığı operasyonda 8 bin 540 sentetik hap, uzun namlulu silahlar ve 4 kilo 760 gram esrar ele geçirdi. Film sahnelerini aratmayan operasyonda iki şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de ev görünümlü bir konteynere baskın yapan polis, içeride zulalanmış uyuşturucu maddeler, uzun namlulu silah ile bahçeye bidonla gömülmüş kalaşnikof ve esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Film sahnesi değil gerçek! Ekiplerin baskın yaptığı konteynerden neler çıktı neler

EKİPLER KONTEYNERE OPERASYON YAPTI

Alınan ilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Akdeniz ilçesinde R.B.'ye ait bahçe içerisindeki bir konteynerde şüpheli şahısları belirledi. Şüphelilerin sürekli konteyneri kullandığını tespit eden polis operasyon yaptı. Operasyonda şüpheliler D.D. ile İ.T. yakalanarak gözaltına alındı.

Film sahnesi değil gerçek! Ekiplerin baskın yaptığı konteynerden neler çıktı neler

İÇERİDEN NELER ÇIKTI NELER

Konteynerde yapılan aramada iki koli ve bir çuval içerisinde ise 8 bin 540 adet sentetik hap, 1 adet yabancı menşeli uzun namlulu otomatik silah, silaha takılı 1 adet şarjör, bahçede bidonlara gömülü 9 adet preslenmiş poşet içerisinde 4 kilo 760 gram esrar, 1 adet hassas terazi, bir adet kalaşnikof AK-47 marka uzun namlulu tam otomatik silah, silaha ait 1 adet şarjör ve mermiler ele geçirdi. Emniyete götürülerek ifadesi alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yerel Haberler Operasyon Politika Güvenlik 3-sayfa mersin Polis Suç Güvenlik Yerel Haberler Suç 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Murat Celik:

şahısların resimlerini ifşa edin herkes tanısın kardeşim

Yanıtla147
Cengiz Gümüs:

Güzelim Mersin ne hallere geldi..?? cok üzücü ve daha da kötüleri oluyor gercek kökenleri yüzlerce yillik bir Mersinli olarak kahr oluyorum.

Yanıtla235
Kara Murat:

uyuşturucu madde ve uzun namlulu silah için müebbet ceza verilmeli.

Yanıtla129
A. Erol:

yakalananların tüm mal varlıklarına ve banka hesaplarına el konuyor mu? HAYIR

Yanıtla123
Birşey demedimki:

Ihbarı yapanı ödüllendirmek gerek. Böylece ihbarlar artar. Bu olayda da ihbar var.

Yanıtla215
ENSON:

Polisin önlemine bakın yahu Polisler kendi güvenliklerini hiçe saymışlar üzerinde sadece yarı korumalı çelik yelek var böyle bir operasyonda tam koruma ile donatılmış olmalılardı ama değiller, Allah korusun içeriden ateş açsalar en az 5-6 Polis memurumuzu şehit edebilirlerdi,

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title