Haberler

Terör yandaşı halay pahalıya patladı! Gözaltına alınan 10 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de terörist başı "Abdullah Öcalan" sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan 10 kişi gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'de sosyal medyada yayınlanan görüntülerde halay çekerken terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan 10 şüphelinin tamamı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de sahil kenarında bir grup terör yandaşı tarafından çekilen halay görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması büyük tepki çekti. Görüntülerdeki kişilerin yakalanması için Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Terör yandaşı halay pahalıya patladı! Gözaltına alınan 10 şüpheli tutuklandı

OPERASYONLA GÖZALTINA ALINAN 10 KİŞİ CEZAEVİNDE

Soruşturma kapsamında, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri görüntülerdeki kişilerin kimliklerini titiz çalışma sonucu tespit etti. Şahısların Gaziantep'ten geldiğinin belirlenmesi üzerine kimlikleri tespit edilen 10 şüpheli düzenlenen operasyonlarla gözaltına alındı. Gözaltındaki 10 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan 10 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Terör yandaşı halay pahalıya patladı! Gözaltına alınan 10 şüpheli tutuklandı

"MİLLİ BİRLİĞİMİZİ HEDEF ALAN GİRİŞİMLERE MÜSAADE EDİLMEYECEK"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'ta Mersin'de terör örgütü elebaşı lehine slogan atan 10 şüphelinin çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Tunç, paylaşımının devamında"Milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan hiçbir girişime asla müsaade edilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Öcalan Sosyal Medya Politika 3-sayfa Güncel Mersin Terör Medya 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Erdem Sen:

icerde iyi halay cektiriler bunlara:)

Yanıtla773
Alp ALGAN:

Sınır dışı edin bu milletin ekmeğini yemesinler.

Yanıtla955
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Bir çizgi olmalı. Herkes serbest ve özgür olmalı taki o çizgiyi aştılar. Ben kendim herkesi özgür bırakıyorum taaki bana FİZİKİ olarak zarar vermeye çalıştılar. Benim için çizgi oradadır. Sınır oradadır. Hükümet de böyle bir çizgi çizmeli.

Yanıtla3914
Üveys Uyanık:

??????

Yanıtla37
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Seni versinler siyasi ellere.. beni göndersinler Suriyeye.

Yanıtla42
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title